BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Valve publiceert CAD-bestend Steam Deck – Gaming – Nieuws

Deels mee eens: Valve doet dit inderdaad omdat ze geld hebben om mee te spelen, maar dit is niet zomaar een hobbyprojectje, het is deel van de langetermijnstrategie om minder afhankelijk te worden van Microsoft. Dia telah lewat di de zware investeringen die ze gedaan hebben di Linux, de Steam-Controller, Steam Machines en dit is een volgende zet. Valve heeft de luxe zich te kunnen permitteren dat projecten gerust mogen mislukken. Mislukt iets, dan leren ze van hun fouten en doen het de volgende keer beter.

Indien Valve net zoveel Steam Deck zou verkoppen Komputer Dell/Apple verkopen, verwacht ik nog steeds dat de Steam Deck open zou blijven, omdat Valve een andere strategy hanteert dan Microsoft. Steam adalah populair vanwege netwerkeffecten, dia sedang berputar di web van de spelwereld. Je instaleeert het vrijwillig, spelontwerpers gebruiken het vrijwillig, enkel omdat het zoveel te bieden heeft: Winkel, gebruikersgemeenschap, moddingemeenschap en ga zo verder.

Het is net zoiets als dat webwinkels Tweakers betalen voor de Pricewatch: Tweakers bidt zoveel dat dat de moeite waard is.

Zo lang Valve bertemu sukses netwerkeffecten werkzaam kan houden, is er geen enkele reden om de Steam Deck dicht te timmeren. Ya, baik-baik saja dan amankan Windows dengan cara menginstal Steam Deck dan ejaan untuk Windows Store gaat download. Zolang de netwerkeffecten op hun plek zijn zal het effect daarvan zo gering zijn dat het niet de moeite is om het apparaat daarvoor dicht te timmeren en werkt de openheid van het apparaat juist in het voordeel.

[Reactie gewijzigd door dmantione op 13 februari 2022 13:31]

READ  Para peneliti menemukan backdoor yang belum ditambal di motherboard 271GB