BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Voorman! Breda krijgt tijdelijk sportplek in Chasséveld

Hé, wat doet die grote zandbak in Chasséveld? Dat vroeg je je waarschijnlijk af toen ik langs je liep. We kunnen je alvast verklappen: het gaat om een ​​nieuw sportcomplex.

Op de parkeerplaats van Chasséveld bouwt de gemeente een zogenaamd strandsportstadion. Het is een plek waar je kunt volleyballen, beachvoetballen of iemand verslaan met een partijtje tennis. Een extra buitenruimte voor sporten en sporten is onderdeel van het “Corona Aanpak Beheer Pakket Corona 2021” voor de gemeente Breda.

Zomervakantie in jouw stad

Als gevolg van de maatregelen van Corona brengen meer Bredanaars hun zomervakantie door in hun stad. Volgens de gemeente is er meer behoefte aan ontspanning en beweging in de buurt. In het sportgedeelte staat ook een opvouwbare container met allerlei sportartikelen. Perfect voor de fanatiekelingen onder ons!

Elke dag tot half september

Wethouder Boaz Adank gaat vrijdag 6 augustus om 15.00 uur de eerste kous maken. Daarna zijn de twee velden open tot half september. Tot die tijd kun je de bal elke dag slaan van 7.00 tot 22.00 uur. Reserveren met je team? Dit kan online via Breda Actief. Deze organisatie beheert materiaal en organiseert activiteiten en wedstrijden.

Lees ook:

READ  Coldenhoff kelima di MXGP Samuta Sumbawa (Indonesia)