BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Az uit Indonesië zoekt een gezellig huis in Barn

BAARN Het is eind augustus! Tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld realiseren hun droom door zich een tijdje onder te dompelen in de Nederlandse cultuur en gebruiken. Zo ook de Indonesische student Az. Ze zoekt een gastgezin dat haar tot de zomervakantie in 2022 van een warm thuis kan voorzien.

De 17-jarige Az uit Indonesië is een nieuwsgierig, doelgericht, optimistisch meisje met een passie voor make-up. Ze hoopt in de toekomst haar eigen kliniek te openen en als dermatoloog aan de slag te gaan. Daarnaast houdt Az van koken en probeert hij graag nieuwe recepten uit, vooral heerlijke desserts. ,,Altijd in de ruil willen gaan. Ik kijk er dan ook erg naar uit om naar Nederland te komen en te leren over de Nederlandse cultuur, taal en onderwijs.”

Hoe werkt de uitwisseling? ,,Tijdens de uitwisseling worden het gastgezin en de student begeleid door een van de Lokale Coördinatoren. Lokale reizen worden georganiseerd door de Lokale Coördinator en Travel Active organiseert evenementen voor studenten en gastgezinnen (als de Covid-19-situatie dit toelaat). Aanvaarding van een buitenlandse student op vrijwillige basis. Jij, als gastgezin, zorgt voor het eten en onderdak. Overige kosten voor een studentenaccount of Travel Active”, schrijft de organisatie in een persbericht.

Neem voor meer informatie contact op met het Nederlandse middelbare schoolteam via [email protected], bel 085-2224810 of bezoek de website: www.travelactive.nl/high-school-holland.

READ  Na de avondklok: langer sporten en mag je op de camping naar het toilet?