BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Buitensport in groepsverband en zwemlessen: deze regels worden elke dinsdag flexibeler direct

Het kabinet heeft dinsdag een aantal kleine aanpassingen gedaan in de procedures van Corona. Zo zijn er uitbreidingen in de buitensport en mogen kinderen tot 12 jaar weer zwemles volgen. NU.nl zet alle wijzigingen voor je op een rij.

Zwemles (En zwemmen) weer mogelijk voor kinderen tot twaalf jaar. Hiermee kunnen ze een A-, B- of C-diploma behalen.

Boodschappen doen op afspraak Voor grotere winkels wordt het iets uitgebreid. Het kan nu 1 klant per 25 vierkante meter winkelruimte ontvangen, met een maximum van vijftig klanten. Voorheen werden op elke verdieping maximaal twee klanten verwelkomd.

Klanten moeten nog steeds een afspraak maken vier uur van tevoren en op 1,5 meter afstand van de winkel. De oude regels gelden nog voor winkels tot 50 vierkante meter.

Volwassenen van 27 jaar en ouder mogen worden ontslagen Weer sport, Op sportfaciliteiten. Dit kan in groepen van vier personen en op 1,5 meter afstand van elkaar. Gemeenten kunnen vanaf dinsdag ook buiten de sportvoorzieningen meer mogelijkheden bieden voor georganiseerde sport.

Liefhebbers van lange afstanden kunnen vanaf dinsdag weer naar Nederland reizen.


Liefhebbers van lange afstanden kunnen vanaf dinsdag weer naar Nederland reizen.

Liefhebbers van lange afstanden kunnen vanaf dinsdag weer naar Nederland reizen.

foto: ANP

De theoretische examens die vereist zijn voor beroepen en bedrijven

Examens en theorielessen Met het oog op het rijden of het onderhouden van een vervoermiddel, kunt u vanaf dinsdag in groepen verder op de site. Er is hier een kleine kanttekening: het is alleen bedoeld voor mensen die certificering nodig hebben om een ​​bepaald beroep of bedrijf uit te oefenen. Ook mensen van wie de pedagogische handeling is opgelegd vanwege hun rijgedrag, mogen het theorie-examen opnieuw doen.

READ  Bahkan selama perang kolonial di Indonesia, sepak bola dimainkan

Dinsdag eindelijk Het inreisverbod is uitgebreid. Het inreisverbod geldt nog steeds voor reizigers van buiten de Europese Unie, maar de eerder opgeschorte lijst met uitzonderingen is weer van toepassing. Hierdoor kunnen zakenreizigers, studenten, goed geïnformeerde immigranten, professionals uit de culturele en creatieve sector en langeafstandsliefhebbers terugkeren naar Nederland.