BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Gymclubs willen openen en actie ondernemen in de open lucht

Sportclubs voeren campagne tegen gedwongen sluitingen op meer dan 300 locaties in het hele land. Dit gebeurt tegen corona, in de buitenlucht en op anderhalve meter afstand. Het materiaal wordt continu gedesinfecteerd. De sportschoolhouders willen de autoriteiten ervan overtuigen dat ze weer veilig kunnen openen.

“We wachten tot Den Haag het belang van sport voor de volksgezondheid beseft”, zegt Sam de Geus. Ze heeft een sportschool in Broek op Langedijk en doet vandaag mee aan het evenement. De Geus was vooral boos omdat ze dacht dat het mogelijk was om ongezond te eten en te drinken. “McDonald’s is zoals gewoonlijk open, en ook G&G.”

Minister-president Rutte maakte onlangs tijdens een persconferentie bekend dat er contact kan worden opgenomen met kappers en andere beroepen terug aan het werk Toegestaan ​​om. Winkels kunnen tot op zekere hoogte ook op afspraak beginnen. Maar sporthallen en cafés en restaurants moeten gesloten blijven. Eigenaren van sportscholen zeggen dat dit constant is. Zeker omdat ze na de eerste sluiting afgelopen voorjaar hun deuren mochten openen, juist omdat ze uitgebreide beveiligingsmaatregelen namen.

Coronakilo

“Veel mensen komen aan”, zegt Richard Van Reel, eigenaar van Waddinxveense Lounge. Omroep west. “Er zitten nu ergens 3,2 miljoen Nederlanders. Bewegen is nodig om ze in vorm te houden.”

Dat bevestigt zijn Amsterdamse collega Mariage Bumsma van Vondelgym. “Beweging is erg belangrijk”, voegt ze eraan toe. NH Nieuws.

Financieel belang

Nanette Mills is vandaag ook van kracht. Ze werkt meestal in haar sportscholen in Goor en Holten. Vandaag heeft ze een wandeling gemaakt met haar trainingen. Volgens berichten was het begin in haar huis in Marcello RTV Oost. Onderweg komen de deelnemers verschillende coaches tegen die instructies geven. Een van de oefeningen is gewichtheffen met behulp van logboeken.

READ  Jodoh halal melindungi remaja muslim di Indonesia dari godaan pranikah

Hoe opgewekt het ook mag klinken, Van Riel benadrukt bij Waddinxveen dat de campagne van vandaag van grote financiële betekenis is voor sportschoolbezitters. ‘Je hoeft alleen de rekeningen en het personeel te betalen. Dit wordt wel eens vergeten.’