BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

China deelt filmpje van Tianwen-1-sonde boven Mars – IT Pro – Nieuws

China heeft ter ere van het Chinese nieuwjaar een filmpje gedeeld van zijn Mars-sonde. Dalam film ini adalah te zien hoe de sonde di een baan rond Mars draait. De Tianwen-1-sonde verkeert in goede conditie volgens media China.

op het filmjee Van de China National Space Administration bertemu dengan nama de Tianwen-1-sonde zelf te zien. De zon reflecteert fel op de behuizing van de sonde. Op de achtergrond adalah vaag het oppervlak van Mars te onderscheiden. De sonde werd pada februari 2021 di een baan rond Mars gebracht. De sonde is dus goed op weg voor zijn 1-jarigjubileum.

De Tianwen-1 adalah onderdeel van de Mars-missie van China. De naam staat voor ‘Hemelse vragen’. Het land heeft vorig jaar ook de Marsrover Zhurong bertemu sukses akhir landen op mars. De primaire missie van deze Marsrover werd di augustus voltooid. Aangezien de Marsrover di goede staat verkeert, wil China de Marsrover nog meer onderzoek laten doen.

Naast China doet ook NASA onderzoek op Mars bertemu di Marsrover. bahasa onlang publiceerde het agentschap nog geluidsopnames die door de Perseverance zijn opgenomen. Naast de Verenigde Staten en China is ook Europa bezig met het voorbereiden van een missie naar Mars. De ESA wil nog kemudian dit jaar beginnen meet zijn ExoMars-missie.

READ  Apps of the Week: Google Mengumpulkan Data Kesehatan Anda | Teknik