BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Sony betaalt 3,6 juta dolar voor overname Destiny-studio Bungie – Gaming – Nieuws

Ik denk niet dat ze binnen een weekje de hele boekhouding doorgespit hebben op eventuele lijken in de kast tijdens een due diligence-onderzoek. Hierbij moet Sony proberen luas te stellen dari Bungie de koopprijs waard is en wat voor risico’s aan de voorgenomen overname van de onderneming zijn verbonden. Normaliter richt een due diligence-onderzoek zich op financiële, fiscale, juridische en commerciële aspek. Het due diligence-onderzoek alleen al zal langer duren dan die twee weken.

Daarna moet er nog een koopovereenkomst opgesteld worden (perjanjian pembelian saham dari perjanjian pembelian aset) en waarin de voorwaarden zoals-out, garanties, vrijwaringen, voorkomen van (bestuurders-)aansprakelijkheden, zekerophedenj de voor voor, zekerophedenj de voor van bestaande financieringen, vergunningen en essentiële contracten worden vastgelegd.

En dat zijn maar twee stappen dalam proses het gehele. Wat ik zo kan vinden duurt een gemiddeld overnameproces tussen de 6-12 maanden. Daarbij ben ik zelfs nog het gehele proces voor dat er over een koop gesproken wordt nog vergeten waarbij eigenlijk altijd NDA-contracten worden opgesteld voor de personen die er bij betrokken zikken hand.

[Reactie gewijzigd door jdh009 op 1 februari 2022 00:28]

READ  Crucial sedang mengerjakan modul memori DDR5 12GB pertama - Komputer - Berita