BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

dit is de knappe vriendin van Rolf Sanchez

dit is de knappe vriendin van Rolf SanchezZien: dit is de knappe vriendin van Rolf Sanchez


© Vivian Seljee
Zien: dit is de knappe vriendin van Rolf Sanchez

Wat een prachtig stel!

Roelof Wienk – al ken je ‘m misschien beter onder de naam Rolf Sanchez – terpenuhi juga angka vrolijke Más Más Más id Ven niet meer uit de hitlijsten weg te denken. Oke di zijn pribadi gaat het de zanger voor de angin. Rolf adalah namelijk al een tijdje dolgelukkig met de prachtige Sophia Mason.

Ontmoeting

Rolf vormt al sinds 2019 een setje met zangeres en danseres Sophia Mason. Sophia adalah geboren di Engeland, maar opgegroeid di Nederland. Na haar deelname aan het programma MenariBernyanyi, waar ze bertemu haar zang- en danstalent tweede werd, kwam ze in contact bertemu Rolf. “Ik keek backstage mee op de schermen en toen zag ik haar”, vertelde de zanger eerder aan weekblad Akhir pekan. “Ik dacht: wow! Al kan ik alleen een drinkje met haar doen, dan ben ik al blij.”

Maarre, zo makkelijk ging het allemaal niet. Sophia adalah namelijk zo druk bezig bertemu het programma, dat ze de zanger amper zag staan. “Uiteindelijk ben ik op haar afgestapt, wat ik nog nóit has gedaan, op de afterparty. En dat terwijl ik helemaal niet van feetjes houd. Daar heb ik gevraagd of ze een drinkje, met ma heeled de eng voud voorstelde.”

Relasi spannende

Dat eerste drinkje pakte goed uit en inmiddels zijn de burung lovebird al meer dan twee jaar samen. Rolf en Sophia zijn duidelijk een goed team. Zo is Sophia het brein achter de populaire TikTok-dansjes op angka Rolfs Más Más Más id Ven. Ook in hun relatie vullen de twee elkaar goed aan, zo liet Rolf eerder weten in een interview meet Robert Rodenburg. “We kunnen heel erg onszelf zijn. Ik heb een danseres als vriendin en je hebt bepaalde fantasieën en die kan ik met haar verwezenlijken”, wist de zanger te vertellen. “Zij staat heel erg open voor veel dingen. Die fantasieën kon ik niet altijd verwezenlijken, omdat iemand niet lenig was bijvoorbeeld. Nu heb ik iemand ontmoet met wie alles kan.”

READ  Banyak orang dengan latar belakang imigran meninggal karena Corona

“Maar ik denk ook dat heel veel te maken heeft met dat we elkaar in onze waarde laten”, ging Rolf verder. (…) Ik ben heel dominan, maar zij ook. Dat is dus wat leuk is, want dat gaat vanzelf. Kami menghormati elkaar als orang, maar ook di tempat tidur.” Oeh la la…

Benieuwd geworden naar de teman van Rolf Sanchez? Hieronder zetten wij enkele foto van de prachtige Sophia Mason dari een rijtje.