BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

‘Drie Nederlanders omgekomen bij vliegtuigongeluk Peru’ | Binnenland

De tragedie zou hebben plaatsgevonden nabij de zuidwestelijke stad Nazca. Total zouden er zeven doden bij het ongeluk zijn gevallen. Het toestel adalah een eenmotorige Cessna 207 van de maatschappij Aero Santos. Di een verklaring van de autoriteiten, gepubliceerd op internet, adalah duidelijk gemaakt dat het vliegtuig net de luchthaven María Reiche telah verlaten toen het in problemen kwam.

De piloot van het toestel, dat de beroemde Nazca-lijnen – tientallen figuren van dieren, honderden geometrische vormen en duizenden lijnen di het woestijnzand van de hoogvlakte van Peru – wilde oversteken, zou gestur de da lornzit, van de j buurt di de regio Ica.

In het voertuig zaten vijf toeristen, en een pilot en co-piloot. Drie toeristen zouden uit ons land afkomstig zijn. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken kon vrijdagavond nog geen bevestiging van of toelichting op het drama geven. Een woordvoerder laat weten dat kontak wordt gezocht bertemu de ambassade di Peru.

Volgens informatie van de Nationale Politie van Peru (PNP) zouden de slacht menawarkan verbrand zijn aangetroffen op de plek waar de restanten van het toestel werden gevonden. Media lokal Volgens er een explosie in het vliegtuig geweest voor het in brand vloog. Brandweerlieden kwamen snel ter plaatse om het vuur te blussen.

De regionale politie zorgde er na aankomst voor dat de plek des onheils werd afgeschermd om zo ongestoord onderzoek te kunnen doen. Agen ter plaatse diberikan volgens die media aan dat het vliegtuig van Aero Santos zou zijn.

Cessna

In een verklaring van de luchtvaartautoriteiten is gemeld dat het ongeluk omstreeks 12.10 lokale tijd plaatsvond, zes uur vroeger dan in ons land, en dat het om een ​​Cessna 207-modelvliegtuig.zou ga Er wordt nog nader onderzoek gedaan.

READ  Bergerak sesedikit mungkin adalah moto di Athena

Aero Santos heeft zelf ook een verklaring uitgegeven waarin het de crash van zijn toestel bevestigt. Onmiddellijk na het ongeval zijn vertegenwoordigers van ons bedrijf naar het gebied gegaan. Momenteel werken we samen meet de autoriteiten om de oorzaak van de crash te achterhalen”, zei een woordvoerder.

Dalam eerste instantie werd er gerept van zes overledenen, kemudian werd dat aantal bijgesteld. Naast drie Nederlanders zouden er ook twee Chilenen aan boord zijn geweest. De identiteit van de omgekomen personen zou nog niet zijn vrijgegeven.