BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Eggers volgt Ram op als hoofd van het Antidopingbureau | andere sporten

Hermann Rahm gaat op 1 september met pensioen als voorzitter van het Antidopingbureau. Dan gaat hij met pensioen. Hij wordt opgevolgd door Vincent Eggers, aldus de organisatie, die onder meer de dopingcontrole in Nederland invoert en alle vormen van dopingvrije sporten promoot.
Ram is al jaren het gezicht van de dopingautoriteit en een belangrijke vertolker van alles wat met doping te maken heeft in zowel de Nederlandse als de buitenlandse sport. Sinds 2006 bekleedt hij de functie van hoofd van het bureau. Daarvoor was hij enkele jaren directeur van de Nederlandse Skifederatie en gaf hij ook leiding aan de Badmintonfederatie en de Schaakbond.

Egbers is momenteel werkzaam bij het Institute of Defense Courses als decaan van de Defense Training Summit. De nieuwe voorzitter wordt benoemd door de secretaris van Medicare en Sport, op voordracht van de NOC*NSF Sportkoepel.

Vincent Eggers. © dopingautoriteit.nl

READ  Olahraga Parasut NOC * NSF dan KNVB menunggu pemungutan suara pada waktu olahraga