BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Coronaprof Sports bij de Survival Club in Amsterdam-West | Opent

Doneert

Ondanks de versoepeling van de maatregelen blijven sportscholen gesloten. Gelukkig heeft Amsterdam West nieuwe sportaccommodaties! Bij de Survival Club aan de Transformatorweg kun je nog veilig op afstand sporten.

originele oefening
Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdagende workout, dan is Survival Club de plek voor jou. Sportmotivatie krijg je op een leuke manier door het hindernissenparcours in te halen. Iedereen kan sporten op zijn eigen niveau en het is geschikt voor jong en oud. Tijdens de oefening train je niet één spiergroep, maar het hele lichaam. Het is mogelijk om te komen trainen met een abonnement (22,50 € per maand) of een rittenkaart.

bedrijfsuitje
Aangezien de Survival Club een buitenlocatie is, en door de grote oppervlakte goed afstand kan houden, is het een ideale locatie voor een sportbedrijf of groepsuitje in deze Corona periode. Ontdek wie van je team de hindernisbaan zo snel mogelijk kan verslaan! Het is mogelijk om aan het eind een drankje met wat hapjes te reserveren.

Onefit en Classpass
Heb je een abonnement bij Onefit of Classpass? Dan kun je ook terecht bij Survival Club! Er zijn lessen die je ‘s ochtends en ‘s avonds kunt boeken.

persoonlijke training
Naast groepstrainingen is er ook de mogelijkheid tot personal training. Onder begeleiding van een gediplomeerde fysiotherapeut werk je aan je doelen.

Als je enthousiast wordt en meer informatie wilt, kun je een kijkje nemen op de website van de Survival club https://survivalclub.nl/