BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Gaan! Deze zomer vindt in Scheveningen een Olympisch Sportfestival plaats

Over exact 100 dagen beginnen de Olympische Spelen in Tokio. Erg leuk voor de atleten en de Japanners natuurlijk, maar we mogen vanwege Corona-maatregelen de grens niet over. Dit betekent dat er in Japan geen Oranje-fans zijn. Maar er is nu iets moois bedacht om de Olympische Spelen in Den Haag mee te maken.

Tijdens de Olympische Spelen in Japan, die plaatsvinden van vrijdag 23 juli tot en met zondag 8 augustus, hoef je je in Den Haag niet te vervelen.

Sportstrand

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om vanuit je stoel naar alle sportwedstrijden te kijken, maar nog leuker is het om tijdens de Olympische Spelen naar het strand van Scheveningen te gaan. Hier vindt het TeamNL Olympic Festival plaats.

Ter ondersteuning van de Nederlandse atleten nadert een groot festival waar het Hague Beach Stadium te vinden is. De organisatie wil nog niet veel zeggen (ook omdat de metrics voor corona op dat moment nog niet duidelijk zijn).

tv schermen

We verwachten dat het een beetje lijkt op de Olympische festivalplannen die gepland waren voordat de Olympische Spelen in 2020 een jaar werden uitgesteld: op Sportstrand Scheveningen worden overdag allerlei sporten beoefend, onder begeleiding van meer dan 50 sporten. verenigingen. Bezoekers kunnen de Olympische Spelen ook bekijken op de grote tv-schermen.

Als je het programma eenmaal kent, kun je het lezen in de indebuurt Den Haag.

We hebben veel naar je gezocht …

READ  Gymclubs willen openen en actie ondernemen in de open lucht