BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Het is een van de grootste sportcentra van Amersfoort en bijna niemand kent het

De meeste Amersfoorters weten het Bosbad wel te vinden. Maar een van de grootste sportcomplexen van onze geplaveide stad is voor veel mensen nog onbekend. En dat is wanneer de twee bijna tegengesteld zijn. Fit Academy Bokkeduinen is een verborgen parel voor iedereen die goedkoop en onder begeleiding wil sporten. Bekijk wat het complex te bieden heeft.

Het complex is niet alleen de grootste, maar ook de goedkoopste plek om te sporten in Amersfoort. Voor € 19,50 per maand maak je onbeperkt gebruik van de fitnessruimtes en alle aangeboden groepslessen. Er is ook een dojo, een aerobicsruimte en drie grote gymzalen. Er is er nog een buiten Speciaal kunstgrasveld naast hem Gewichtsverlies Matten waar gewichthefclinics worden gehouden. Waar je in de meeste sportscholen in Amersfoort meteen twaalf maanden opgesloten zit, zijn dat er hier maar zes. Daarna kun je elke maand opzeggen.

escorte

De reden dat de sportschool zo goedkoop is, is omdat het een leerbedrijf is. Studenten leren hier handelen onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde instructeur. Dit is eigenlijk de fitnessversie van Leerhotel het Klooster, de eersteklas lunchroom en salon de Nieuwe Stad.

“Cursussen worden gegeven door een fitnesscoach. Studenten geven bijvoorbeeld een warming-up of een deel van de training. Er is altijd een professionele begeleider die toezicht houdt en helpt waar nodig.” Alle leden dragen bij aan de ontwikkeling van jonge toekomstige coaches. Iets wat je niet vaak ziet in sportscholen, is dat je persoonlijke begeleiding krijgt. We bieden begeleiding ter plaatse, hardwaretips en maken gepersonaliseerde roosters voor iedereen. Je kunt het ook later aanpassen als je doel verandert. We hebben een breed scala aan groepslessen voor ongeveer dertig verschillende groepslessen van dans tot
BoxingFit lessen. Ook voor mensen die een stap verder willen gaan in hun sport hebben we personal trainers in huis.”

gratis daten

Wie voor het eerst binnenkomt, krijgt een rondleiding door het complex en de fitnessruimte. “We leggen uit hoe de apparaten werken en waar je alles kunt vinden. We geven je ook mensen die je kunt bellen als je iets nodig hebt.” Volgens de directeur vind je hier niet zo snel grootmachten. “Mensen komen hier niet om de grootste en sterkste in de sportschool te zijn. De belangrijkste focus hier is om te sporten en gezond te zijn. We merken dat veel mensen het een leuke, fijne en gemakkelijke omgeving vinden om in te sporten. Wij zijn hier erg sociaal.

Bedrijf

Niet alleen particulieren kunnen in Bokkeduinen goedkoop terecht. “Voor bedrijven hebben we een speciale aanbieding, zij kunnen hun medewerkers met korting bij ons laten sporten. Het grote voordeel hiervan is dat de medewerkers fitter en energieker zijn. Wist je dat regelmatig sporten ziekteverzuim voorkomt?”

READ  Norwegia menyamai rekor medali Olimpiade, peluang besar untuk perbaikan | Saat ini

Gratis dagkaart

Kun je niet wachten om te gaan sporten bij Fit Academy Bokkeduinen? Dan hebben we nog meer goed nieuws. U kunt een gratis dagkaart aanvragen voor een gratis fitheidstest of een van de groepslessen.

Leerhotel Het Klooster

Moeder Vokemalan 10, 3818 kg Amersfoort

nu gesloten

meer informatie