BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Omroep Venlo – Venlo.fit Sportgala gaat door in aangepast formaat

redactie

28 okt 2021 – 14:14 uur

28 okt 2021 – 14:32

Venlo.fit Sportgala keert terug na een jaar afwezigheid vanwege de Coronacrisis. Het Sportgala vindt plaats op woensdag 15 december in Theater De Maaspoort met een andere invulling dan gebruikelijk.

Andere prijzen

Het Sportgala is gericht op 2020 en 2021. Erkenningen worden uitgereikt in plaats van de reguliere sportprijzen. De reden hiervoor is dat er door Corona geen gelijke kansen waren. In sommige sporten werd de competitie helemaal stopgezet, terwijl andere mochten doorgaan.

Karaktereigenschap

Het thema van dit jaar is “The Sports Challenge”. Dit verwijst naar de moeilijke omstandigheden die atleten, teams, federaties en coaches moesten presteren in 2020 en 2021.

Het programma start op 15 december om 20.00 uur en de toegang is vanaf 19.30 uur. Tickets zijn vanaf 1 november te bestellen bij De Maaspoort.

2019

Op het recente Sportgala waren de winnaars Candi Jacobs (atleet), Max Warmerdan (atleet), Seagull and the Boomers (atleet met een beperking), Handel Venlo (team) en Danny van Rotten (talent).

Advertenties

READ  Gertje juga menganggap bulu tangkis itu membosankan, hingga ia mengalaminya di aula