BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Mohamed Itharn en Roger Schmidt botsen opnieuw boven Eindhoven: “hij moet zijn plaats weer veroveren” |  Eindhoven

Mohamed Itharn en Roger Schmidt botsen opnieuw boven Eindhoven: “hij moet zijn plaats weer veroveren” | Eindhoven

PSV-trainer Roger Schmidt kwam vorige week in botsing met Mehmet Ehtarin. Het is dus nog niet zeker of hij zondag meedoet aan de selectie van PSV, dat tegen Ajax speelt. Als er iets gebeurt waardoor het nodig is, kan het nog steeds mogelijk zijn.
Vorige week zat er intern weer een voortvluchtige in Eindhoven. Verschillende bronnen bevestigen dat Itharan en Schmidt een stok hadden en dat er voor de aanvallende middenvelder werd gezorgd. Het gaat niet om het verlengen van zijn contract, het gaat erom dat hij focust op zijn atletische en teamontwikkeling.

De streak ging niet door

Eerder in het seizoen waren er ook problemen tussen PSV en Ihatarin, maar die werden altijd opgelost. De aanvallende middenvelder leek vlak voor de winterstop weer in vorm te zijn, maar die streak heeft hij nog niet kunnen voortzetten.

Coach Roger Schmidt reageerde op de situatie op ESPN. “Afgelopen donderdag was er een gebrek aan motivatie en correct gedrag”, zei hij. “Hij zal zijn plaats opnieuw moeten veroveren door middel van trainingen in de volgende wedstrijden.”

READ  Ringkasan Olahraga: Burnley mengalahkan Everton di pertandingan degradasi Liga Premier | olahraga