BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

NOC*NSF Nationale Sportweek in Nieuwegein

De NOC*NSF Nationale Sportweek (NSW) vindt plaats van 17 t/m 26 september. Nieuwegein is dit jaar voor de derde keer HostCity! Samen met alle partners wil de organisatie er weer een mooi sport- en workoutfeest van maken! ‘Ben je bij ons?’ Samen maken we het mogelijk!

ze als
Elke dag in de Nationale Sportweek heeft een centraal thema. De gemene deler tijdens NSW is 50 jaar Nieuwegein en Positieve Gezondheid. De live sportcoach is het middelpunt van elke themadag.

Ton Puthoff, CEO van Ferbion: “Met de NOC*NSF Nationale Sportweek willen we zoveel mogelijk mensen inspireren om te genieten van het leven in sport en bewegen. Tijdens deze week gaan we met z’n allen sporten en bewegen. Van 17 t/m 26 september 2021 zullen honderden clubs, vakbonden, gemeenten en andere organisaties openen dit Algemeen Dit is ook het geval in de gemeente Nieuwegein. Benieuwd wat je kunt doen? Kijk dan hier.

Sport doet iets met je. Sport en bewegen bepalen mede wie we zijn, wat we doen, waar en wanneer. En vooral met wie we het doen. Deelname aan sport en bewegen betekent vaak deelname aan de samenleving. Sportclubs en verenigingen spelen hierin een cruciale rol en zijn een ontmoetingsplaats voor allerlei soorten mensen. Samen sporten verbetert onze gezondheid. Sportfederaties, clubs, scholen, sportfederaties en gemeenten dragen hieraan bij.

een programma
Zo zijn er dit jaar op dinsdag 21 september 2021 weer 55 wegproeven, georganiseerd door buurtsportcoaches bij SportID Nieuwegein. Leuke en interessante wandelroute door park Oudegein waar genoeg te zien en te doen is op het gebied van sport, bewegen, kennis en muziek. Route 55 is een wandel- en belevingsevenement voor iedereen vanaf 55 jaar.

READ  Sportveld: Chelsea zes weken zonder Chilwell en mogelijk het einde van het seizoen | sport-

Beleef een gezellige middag met veel leuke activiteiten. In een groep en met een begeleider ga je op pad en leer je over allerlei sporten, oefeningen, kennis en muzikale activiteiten. Bij aankomst krijg je een cadeautasje met wat te drinken en een snack voor onderweg. Hier kun je je aanmelden voor deze 55e Route Experience.

ga naar de SportID Nieuwegein Bekijk alle informatie over de Nationale Sportweek in Nieuwegein.

heb je een vraag? Of wil je meer informatie? Neem contact op met SportID Nieuwegein! Stuur een mail naar [email protected] of bel de organisatie op 030-6004260 (en vraag naar SportID Nieuwegein).

Rico Verhoeven tijdens Nationale Sportweek 2020 in Neugen