BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Penawaran di Google Play Store zijn binnenkort een stuk makkelijker te vinden

Afgelopen weekend zagen we de eerste aanwijzingen van deze handige functie al voorbijkomen, en nu is het officieel. Google kondigt ‘Penawaran di Google Play’ aan, en noemt het ‘een nieuwe bestemming om geweldige deals te vinden’.

Aanbidingen di de Play Store

Als je nu op zoek wilt gaan naar afgeprijsde apps, kortingen op in-game-goodies en meer in de Play Store, dan blijf je scrollen. Een speciale sectie voor al deze acties ontbreekt nog, maar dat gaat beranda. Google Heft Penawaran di Google Play aangkondigd en dit onderdeel komt di de navigatiebalk onderin de app. Zo kan je meteen de aanbiedingen van apps en games vinden.

Als je op de Aanbiedingen-knop tikt, krijg je een selectie van de beste menangani game, aplikasi, film, boeken en meer te zien. Er zijn ook kortingen op dalam-game-item, dalam-aplikasi-aankopen en proefabonnementen te vinden. Daarnaast zijn er tijdelijk aplikasi gratis te vinden, en bij sommige aanbiedingen zie je ook de einddatum van de aanbieding. Al bertemu al wil Google bertemu deze nieuwe functie proberen om jou de beste deals te bieden voor de dingen die je misschien wilt kopen.

Zo komt de nieuwe Aanbiedingen-knop di Play Store eruit te zien

Ingin tahu lebih lanjut tentang aanbiedingen di Play Store te zien?

Google zegt dat de uitrol van de functie al sudah dimulai, en dat steeds meer gebruikers in de Verenigde Staten, India en Indonesi het de komende weken te zien zullen krijgen. Dalam de loop van het jaar zullen er nog meer landen worden toegevoegd. Wanneer Nederland en België kunnen profiteren van deze app-deals en kortingen is niet bekend.

READ  Polandia mengusir diplomat Rusia dan Putin ingin pergi ke KTT G-20 | sekarang

Als jij de Aanbiedingen-knop di de Play Store ziet, horen en zien we dat graag melalui dit e-mailadres (graag inclusief screenshot).