BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Marieke haalt woede Aku Bisa Melihat Suaramu-kandidaat op de hals

Marieke haalt woede Aku Bisa Melihat Suaramu-kandidaat op de hals

Pas op: dit artikel bevat spoiler over de meest recente aflevering van Aku Bisa Melihat Suaramu.

Dia mengeja kata vrijdagavond gespeeld bertemu Jeroen ‘de beste zanger van Nederland’ van der Boom en zijn fan Linda, die speelt om haar motorrijbewijs. In de eerste ronde van het spel gaat het allemaal om puur gevoel. Wie kan er zingen en wie niet?

Als de spot aangaat op nummer zes, de Indonesische Ster, heeft Marieke al zo haar vermoedens. “Nee, ik denk niet dat zij kan zingen”, verkondigt ze meteen. “Het is lastig om te zeggen, maar ik vind… dit is een dame over wie je dan denkt: zij durft hier helemaal niet voor schut te staan ​​met een slechte stem. En juist daarom wordt het j lachen strakat als zi het voor geen meter kan.”

Klinkt als een redelijke theorie, maar volgens presentator Carlo Boszhard memiliki ze net zo goed niets kunnen zeggen, aangezien iedereen alleen maar oog heeft voor haar opvallende roze laarzen. “Maar even oprecht: die laarzen zijn super”, vindt Marieke terwijl ze – hup – even haar been optilt voor het gezicht van Danny. “Hou je benen bij elkaar”, gilt Fred histerisch, terwijl Danny op zijn beurt aangeeft ‘niet van steen te zijn’.

Ook Jeroen en zijn fan Linda denken dat mevrouw zes geen zuivere noot kan uitbrengen en besluiten haar dan ook als eerste uit het spel te stemmen. “Een goede keuze”, kata Marieke masuk. Maar helaas wordt het tegendeel bewezen als ze begint met zingen.

Aprilina, de echte naam van de vrouw di Kwestie, groeide op di Indonesia, waar ze bekend adalah als zangeres, beragam zangwedstrijden menang en optrad di verschillende televisioneprogramma’s. Ze is dan ook een beetje boos dat Marieke heeft gezegd dat ze niet kon zingen. “Het is toch fantastisch dat je mij zo hebt bedonderd dat ik dacht dat je niet kon zingen?” Carlo snapt wel dat Aprilina boos adalah: “Kan ik me voorstellen met zulke schoenen.”

READ  [column] kalibrasi ulang | MarketingTribune Lebih lanjut tentang pemasaran

Aku Bisa Melihat Suaramu adalah elke vrijdag om 20.06 uur te zien bij RTL 4. Dari kijk de aflevering (alvast vooruit) bij Videoland.