BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

PSV koppelt een talentvolle middenvelder die tegen Helmond Sport direct kon starten  Eindhoven

PSV koppelt een talentvolle middenvelder die tegen Helmond Sport direct kon starten Eindhoven

PSV heeft een nieuw contract getekend bij de getalenteerde middenvelder Emmanuel Matuta. Momenteel speelt hij voor Jong PSV en maakt daar regelmatig een goede indruk. Matuta tekende een contract tot medio 2023 en zal een transfer proberen naar het eerste elftal. Hij zat zeven jaar in de training van de club.
Dinsdagavond kon de belofte direct beginnen, als hij voor zijn ploeg speelt tegen Helmond Sport. Coach Peter Uneken heeft de beschikking over een bijna geschikte selectie, waarbij hij alleen Ismail Saybari en Jeremy Antonis mist. Beiden zijn geblesseerd en proberen snel weer in vorm te komen.

Jong PSV krijgt een boost van Armando Obispo die terugkeert van een blessure. Uneken toonde bij voorbaat respect voor Helmond Sport. “Ze hebben een goed seizoen en we hebben een goede dag nodig om ze te kunnen verslaan.” Vorige week versloeg PSV PSV FC Den Bosch, wat het vertrouwen een boost gaf.

De verwachte selectie voor Eindhovense jeugd:

Delanghe – Sambo Daverveld Obispo Vos – Matuta Rigo – Bakayoko Kjølø – Torre Fofana

READ  'Belanda menggunakan kekerasan struktural ekstrem di Indonesia, tetapi Den Haag mengabaikannya'