BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Ronaldo zet Juventus en Licht met één voet in de buitenlandse voetbalfinale van Coppa Italia

Cristiano Ronaldo hielp Juventus op weg naar de finale van Coppa Italia. De 36-jarige Portugees had met twee treffers een groot aandeel in de overwinning van zijn team in de eerste halve finale tegen Internazionale (1-2). Keer volgende dinsdag terug in Turijn.

Lautaro Martinez gaf Inter in de 9e minuut, Ronaldo benutte een strafschop in de 26e minuut na de fout van Ashley Young van Juan Cuadrado. Ronaldo scoorde in de 35e minuut opnieuw een doelpunt in een leeg stadion van Giuseppe Meazza. De grote Juventus-ster was een kwartier eerder gewisseld.

Matisse de Ligt speelde de hele wedstrijd van Juventus en kreeg een gele kaart. Stefan de Vrij had een startplaats bij Inter Milaan en was ook ongewijzigd. Romelu Lukaku, de opgepakte spits, verdween bij Inter Milan.

Weer een halve finale tussen Atalanta en Napels. De twee teams ontmoeten elkaar woensdag en komen een week later terug.

READ  Muncul rencana pertandingan sepak bola persahabatan antara Indonesia dan Rusia