BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Volgens personal trainer Lisanne zijn dit de beste tips om thuis te sporten

Plannen, plannen en plannen. We komen meteen bij de 3 belangrijkste woorden als het gaat om het online volgen van sportlessen. Ook personal trainer Lisanne Hoogland (22) van Body Inverso legt uit waarom een ​​thuissportles eigenlijk niet saai mag zijn.

Met haar 22 jaar is ze mogelijk een van de jongste personal trainers in Den Haag alleen Hoogwaardig Studio Lichaam omgekeerd. Kort na de opening stond Lisanne Sports voor een enorme uitdaging: vanwege Corona’s statistieken moest de studio worden gesloten.

In de tuin

Maar ze had nog geen redenen om op de bank te gaan zitten. Zoals veel sportinstituten is Lizan begonnen met online sportlessen en komt ze gewoon bij haar klanten thuis om persoonlijke training op maat aan te bieden. “Op anderhalve meter afstand werken we natuurlijk vaak met plezier in de tuin.”

Het organiseert nog steeds buitenlessen voor klanten die geen tuin hebben maar toch buiten willen sporten. “Ik heb toestemming van de gemeente om buiten te sporten. Dat mag in meerdere groepen van twee personen. Altijd op een afstand van 1,5 meter.”

De tekst gaat verder onder de video

Body Inverso Anti-Coronavirus Outdoor Athletic Lesson

Blijf in je ritme

Maar nu online wiskundelessen. Hoe werkt dat voor Lizan en in het bijzonder: heeft ze tips om het effectief en plezierig te maken? “Allereerst zeg ik altijd: plan het in. Uiteindelijk gaat het allemaal om deze omgang met jezelf. Schrijf het ook op in je dagboek en maak een schema voor jezelf. Daar help ik mijn klanten altijd mee.”

READ  Akhir pekan yang mengecewakan untuk balapan Glenn van Straalen di Indonesia

Omdat Lisan erop staat om op deze manier te plannen, missen klanten er nooit een les mee. “Ze vinden het niet moeilijk om in hun ritme te blijven. Omdat ik persoonlijke training op maat aanbied, loggen we altijd iets eerder in, zodat we eerst kunnen chatten. Tot nu Hoe ging het? Naarmate de training vordert, met voeden, met een nachtrust. In het midden is altijd ruimte voor vragen, ook via Whatsapp. ”Dat kan volgens Lisanne over training gaan, maar bijvoorbeeld ook over blessures.

Grappig

De sportlessen online Het gaat altijd goed: het enige verschil is dat er een scherm tussen zit. Lisan: “We kijken eerst naar de eigenschappen waarin we zouden moeten trainen. Of het nu een professionele machine is of een paar dumbbells, het maakt niet veel uit. Mijn instructies blijven hetzelfde. Mooie achtergrondmuziek mag ook.”

Lisan geeft er natuurlijk de voorkeur aan om in het echte leven les te geven, zegt ze. Maar het is nu niet anders. En soms is het gewoon zo grappig dat online communicatie voor iedereen nieuw is. Soms is er wat geknoei met de schermen die niet werken of inloggen niet. Uiteindelijk lossen we het altijd op en kunnen we erom lachen. “

Leuk om te weten: besloot Lisan Facebook Inverso-groep Om het openbaar te maken. Het bevat veel adviezen over gezondheid, sport en levensstijl. Ook is er elke week een thuistraining online. Zeker vanwege de lockdown en omdat iedereen wel een helpende hand kan gebruiken.

Lees ook: