BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Senioren weer samen sporten bij Bergen op Zoom: “Heel warm, met zo’n masker!” | Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM – OEFENING IN DE GYM: Wederom toegestaan. Vrolijk senioren moment bij Fit & Spel. Het enthousiasme was dinsdagmiddag voelbaar in Sporthal De Boulevard.
Het is super warm, en sporten met zo’n masker! Dat zijn de woorden van deelnemer B. Clarijs (64), anderhalf jaar werkzaam bij Fit & Spel, onderdeel van Wijzijn Traverse Groep, ze miste het, zegt ze terwijl ze probeert een tennisbal in de lucht te houden .

“In de periode dat we hier niet mochten werken, deden we wekelijks sessies via Zoom, vanuit huis. Maar dat is anders. Hier in de sportschool heb je alle faciliteiten die je thuis niet hebt. Ballen, tennisrackets en meer nuttige dingen.”

Appcontact


citaat

Zoom is een prima tijdelijke oplossing, maar het probleem is dat ik het niet goed kan volgen en echt persoonlijk advies kan geven.

Manon Stauffenberg

Voor Claridge is de groep waarmee ze elke week naar de sportschool gaat meer dan alleen een sportschool. We hebben ook een leuke app-verbinding met ons allemaal, het is echt een sociale bezigheid. Soms gaan we met een paar groepsleden koffie drinken. Een heel diverse groep ook. Alle leeftijden vanaf 55 jaar komen hier samen. Of je nu 70 of 56 bent, het maakt niet uit.”

Ook coach Manon Stauffenberg is blij. “Bewegen is voor iedereen belangrijk, maar vooral voor senioren. Ondertussen heb ik iedereen bezig gehouden via Zoom. Prima tijdelijke oplossing, maar het lastige is dat ik ze niet goed kan volgen via Zoom en echt persoonlijk advies kan geven wanneer onderweg.”

READ  Terinjak-injak maut sepak bola di Indonesia akibat gas air mata: Menteri | Berita

snel de kamer in

Ook Adri Huijgens (73) is blij met het feit dat hij weer terug is bij zijn vertrouwde club. “Hier hebben we echt op gewacht. In de tussentijd hebben we allemaal buiten gesport en wordt er veel onzin besproken in onze reeks apps. Gelukkig is er geen gebrek aan connectiviteit, maar het is beter om hier in de kamer weer.” “.


citaat

Zoals je ziet kun je hier meer afstand van elkaar houden. De ruimte is goed geventileerd en alle deuren staan ​​zoveel mogelijk open

Manon Stauffenberg

Coach Manon sluit zich bij dat enthousiasme aan. “Ik merk dat sommige mensen nog wat terughoudend zijn om weer bij elkaar te komen. Door middel van de foto’s en video’s probeer ik deze mensen weer bij elkaar te krijgen. Zie je, je kunt hier meer afstand van elkaar houden. De ruimte is goed geventileerd en alle deuren staan ​​open waar mogelijk. Voorlopig geniet ik vooral van het feit dat we er weer zijn. Hopelijk snel weer met de hele club!”