BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Spiraalvormige teelttorens uit China zijn een wereldwijde hit

“Semua produkkenmerken kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van de teler aangezien we alle producten zelf vervaardigen,” zegt Zhang Yinchao, manajer penjualan bij Hebei Lantan Impor dan Perdagangan Ekspor, een fabrikant van apparatuur voor voorci dalam ruangan teeltfa.

Het klantenbestan van Lantan bestaat voornamelijk uit kastelers. Het bedrijf biedt bloempotten, kweekbakken en teelttorens en -wanden voor vertical farming aan.

De teelttorens zijn volgens Zhang ideal voor kastelers omdat ze geschikt zijn als hybrid oplossing di fasilitas terbaik untuk memilih produk tambahan aan hun productassortiment.


Een greep uit de teelttorens van Lantan

Spiraalvormige teelttorens
Pengaturan pengaturan tuas tuas Lantan ook spiraalvormige teelttorens. Zhang vertelt dat deze veel aandacht trekken vanwege hun fraaie vormgeving. “De torens hebben een uniek ontwerp en creëren een mooie sfeer terwijl men er tegelijk groenten in kan telen. De torens zijn niet alleen praktisch maar staan ​​​​tevens garant voor een hoge,” uit mate van Zivite product

Di de toren kunnen beragam gewassen worden geteeld, waaronder bladgroenten, aardbeien, bloemen, kruiden en meer. De spiraalvormige tealtoplossing kan aan de eisen van de klant worden aangepast. Zo kan de verlichting en hoogte door de klant worden bepaald en kan er worden gekozen voor reeds geïnstalleerde lampen dari voor de handmatige installatie van lampen.


De spiraalvormige teelttorens

Het leeuwendeel van de klanten zijn telers di Amerika Utara, Saoedi-Arabië, Australi, de Verenigde Arabische Emiraten, Indonesi, het VK, Frankrijk en andere landen. Deze klanten telen bertemu nama bladgroenten, sla, aardbeien, bloemen en planten.

“Ik denk dat de toekomst van de tuinbouw ligt in de tealt op water of substraat. Dit vanwege de lagere kosten, hogere efficiëntie, veiligheid en hygiëne en bovenal vanwege het ruimtebesparendehang aspek,” merkt Z Zhang verklapt dat Hebei Lantan momenteel werkt aan de ontwikkeling van nieuwe producten, hoewel hij nog niet wil vertellen wat deze zijn.

READ  Shi adalah masalahnya, bukan orang-orang China

De hybrid manier
Onze oplossingen helpen telers bij het zo optimal benutten van hun beschikbare ruimte omdat wij het mogelijk maken om verticaal te telen op een klein oppervlak. .

Zhang legt uit dat de torens overal kunnen worden gebruikt, ongeacht de geografische omstandigheden. Vanwege de lage onderhouds- en arbeidskosten stellen deze systemen telers in staat goede inkomsten te behalen. Eén medewerker kan voor zo’n 30 tot 40 toren zorgen, omdat de systemen eenvoudig te reinigen, verplaatsen en hanteren zijn.

“Uit onze testen, en die van telers, blijkt dat de volgende gewassen in onze systemen kunnen worden geteeld: sla, de meeste bladgroenten, tomaten, aardbeien, komkommers, cabai, aardapppelen en veente-andere.”

Wat betreft de apparatuur denkt het bedrijf graag mee met klanten die andere eisen aan plastic stellen. Daarnaast bidt het bedrijf ook de mogelijkheid om bloempotten en kweekbakken dalam beragam format te vervaardigen.

Ruimte voor uitbreiding
Momenteel zijn Indonesi, Australi, de Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Brazili, Tsjechië, Maleisi, de VS, Kanada, Thailand, Spanje, het VK, Frankrijk en Rusland de voornaamste afzetmarkten voor Hebei Lantan.

Het bedrijf heeft 120 medewerkers in dienst. “Wanneer de tijd rijp is, en onze technologie is geperfectioneerd, willen we international uitbreiden. Zodra we hieraan toe zijn, hope we samen te kunnen werken met andere partijen om ons productaanbod nog noverhang,” kata te

Informasi Voor meer:
Zhang Yinchao
Hebei Lantan Impor dan Ekspor Trade Co., Ltd.
[email protected]
www.hblantan.com