BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Tokio 2020 | Hockeysensatie voor dames: India verslaat Australië

De overwinning van India was niet volledig verdiend. Voor een door het Indiase team benutte strafschop werden negen Australische pogingen gemist. Hij is natuurlijk bijzonder bedreven aan de kant van de Nederlandse coach Schwerd Marjen.

unieke prestatie

Het Indiase dameshockey heeft de halve finales op de Olympische Spelen niet gehaald, wat zeker niet aan de verwachtingen voldoet. Australië staat op de tweede plaats van de wereld, dus ze wonnen alle vijf de wedstrijden in de groepsfase en kregen zelfs maar één doelpunt tegen in dit toernooi.

Tokio 2020

Tokio 2020 | Zo wonnen hockeyvrouwen de gouden medaille

08/08/2021 OM 08:34

De uitsluiting van de Australiërs betekent goed nieuws voor de Nederlandse hockeyers. Dit elimineerde een van hun belangrijkste concurrenten. Nederland speelt later vandaag de kwartfinale. Om 11.30 uur nemen ze het op tegen Nieuw-Zeeland in het Oi Hockey Stadium.

Waar kijk je naar?

De Olympische fakkel brandt. Alle sporten zijn live te volgen op zowel Eurosport als Discover+. Het Olympisch Basketbaltoernooi is exclusief te bekijken op Eurosport en discovery+. Een abonnement op Discover+ (inclusief toegang tot alle entertainment) kost € 5,99 per maand en € 29,99 tijdelijk per jaar, hier stream je elke sport en elke medaille die je tijdens de Olympische Spelen hebt gewonnen. Er is ook een dagelijks Medal Zone-uitwisselingsprogramma op Eurosport 1 en discovery+, zodat je geen van de evenementen hoeft te missen. Klik hier om een ​​abonnement te nemen.

Tokio 2020

Tokio 2020 | Zo wonnen hockeyvrouwen de gouden medaille

08/08/2021 OM 07:32