BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Tokio 2020 | Waterpolospelers laten zege op Australië voorbijgaan

Nederland begon sterk tegen de Australian Ladies. Nederland nam een ​​3-1 voorsprong, maar verloor die voor het einde van het eerste kwart weer. In het tweede kwart wist Nederland op te schuiven via verschillende doelpunten van verschillende spelers. De acht goals voor het einde van de eerste helft werden gescoord door zeven verschillende spelers.

Het Australische waterpoloteam, dat als derde eindigde op het WK van 2019, kon na rust sterk terugkomen. De Nederlandse verdediging sloeg gaten in het gezicht van fysiek sterke tegenstanders die daar dankbaar gebruik van maakten. Het derde kwart eindigde op 10-10. In het laatste kwartaal is Nederland niet meer bezig. Na vier kwarten was de stand 12-15.

Woensdag speelt Nederland tegen Europees kampioen Spanje. De Nederlandse groep bestaat uit vijf landen, waarvan er vier zich plaatsen voor de kwartfinales. Nederland hoopt in die kwartfinale grote favorieten Amerika te ontlopen.

Tokio 2020

Tokio 2020 | Tranen stromen over het water na verlies duel om vijfde plaats

07/08/2021 OM 09:14

Waar kijk je naar?

De Olympische fakkel brandt. Alle sporten zijn live te volgen op zowel Eurosport als Discover+. Een abonnement op Discover+ (inclusief toegang tot alle entertainment) kost € 5,99 per maand en € 29,99 tijdelijk per jaar, hier stream je elke sport en elke medaille die je tijdens de Olympische Spelen hebt gewonnen. Er is ook een dagelijks Medal Zone-uitwisselingsprogramma op Eurosport 1 en discovery+, zodat je geen van de evenementen hoeft te missen. Klik hier om een ​​abonnement te nemen.

Tokio 2020

Tokyo 2020 – Servië – Spanje – halve finale waterpolo heren – hoogtepunten Olympische Spelen

06/08/2021 OM 12:46