BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Avans kantines beginnen warme lunches te serveren

Voorbeeld nieuwe lunchgerechten. Foto: Eurest

Vanaf 31 januari serveren de drie grootste restaurants van Avans elke dag warme schotels uit één koekenpan of streetfood voor de lunch. Dat doen ze op verzoek van internationale studenten, die constateren dat er momenteel te weinig lunchgerechten voor hen zijn in de kantines.

In de kantines van Avans kun je tijdens de lunch warme gerechten krijgen, maar niet meer dan bijvoorbeeld een seizoensburger, een omelet of een wokgerecht. Aan het einde van de maand verandert dat in een gevarieerd dagelijks aanbod van warme stoofschotels of streetfood.

“Denk aan broodjes en gebak met Parmezaanse kaas, maar ook aan Chinese, Japanse en Vietnamese gerechten”, zegt Matthew van Wardenburg, vestigingsmanager horeca Eurest in Avans. “We wilden al een tijdje het warme aanbod vergroten en het signaal van internationale studenten is daar nu een goede reden voor.”

Op het menu staan ​​Indonesische streetfood gerechten in Selamat stijl.

verschillend
Maaltijden zijn mooi gepresenteerd en ingericht. Dit maakt deel uit van het nieuwe schakelaarconcept van Eurest, waarbij af en toe een andere keuken in de schijnwerpers wordt gezet. Elk van deze eenheden krijgt een bijbehorende naam, zoals Taco Loco voor Mexicaanse gerechten en Selamat voor Indonesische gerechten. “Hiermee komen we tegemoet aan internationale studenten, maar het is interessant voor elke Avans-student”, zegt Van Wardenburg. Studenten kunnen straks elke dag een warme en gevarieerde lunch nuttigen bij Avans. Hierdoor hoeven ze ‘s avonds niet meer warm te eten. Dat scheelt tijd die ze aan sport of studie kunnen besteden.”

vegetarisch
Eurest wil plantaardige voeding stimuleren, waardoor het assortiment niet alleen bestaat uit producten die dierlijke eiwitten bevatten. Bij de Viva la Vegan unit wordt ook rekening gehouden met vegetariërs. Deze gerechten zijn per 31 januari niet direct te koop. Maaltijden vind je in de drie grootste restaurants van Avans: aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch, Hogeschoollaan en Lovensdijkstraat in Breda.

READ  Pembuat bom yang dibebaskan meledakkan dirinya di kantor polisi Indonesia