BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Binnensporten (en gezelligheid) kan weer: Erasmus Sport is open

“Wauw, gaaf, kicken”, antwoordt De Ruijter op de vraag hoe het voor hem en zijn teamgenoten is als ze weer open mogen. “Met name wij en onze klanten hebben maanden op dit moment gewacht. We hebben de persconferenties op de voet gevolgd en altijd gekeken wat er allemaal mogelijk was, bijvoorbeeld door veel online te organiseren of groepslessen in het buitenland te geven. Maar het feit dat fitness nu kan weer open Het is een belangrijke stap voor ons. Alles wat we de afgelopen tijd hebben kunnen organiseren was meteen vol, dus de verwachting is dat dat nu ook het geval zal zijn.”


Bron:
Youtube

“De afgelopen periode hebben we veel reacties gehad van mensen over het gebrek aan timeslots”, zegt De Ruijter. “We hebben er altijd alles aan gedaan om zoveel mogelijk te boeken, maar door beperkingen waren er altijd mensen die niet konden boeken. We hebben de sluiting gebruikt om grote veranderingen door te voeren om meer openingen te bieden – we hebben bijvoorbeeld de sportschool nu opgesplitst in een boven- en benedenruimte. , met twee verschillende ingangen. Hierdoor kunnen er twee keer zoveel mensen naar binnen. Bovendien maakt het een enorm verschil dat we nu vijftig mensen tegelijk mogen ontvangen in plaats van dertig.”

“Inhalen is net zo belangrijk als sporten”

De Ruijter en zijn collega’s keken niet ongeduldig uit naar de heropening. “Veel mensen hebben contact met ons opgenomen met vragen en suggesties om dingen mogelijk te maken. De studenten willen weer sporten: ze zijn niet alleen geïnteresseerd in het sporten zelf, maar ook in het sociale aspect. Regelmatig zien we mensen in fitnesskleding, en soms maar een uurtje praten. En dat helemaal niet erg: studenten zijn over het algemeen een gezonde doelgroep en communicatie met vrienden is net zo belangrijk.”

READ  Institusi perawatan kesehatan mencari staf dari luar Uni Eropa untuk mengatasi kekurangan tersebut

De loopband loopt meteen goed.


afbeeldingsbron:
Melina Chopova