BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Blizzard laat Alliance en Horde voor het eerst samen spelen di World of Warcraft – Gaming – Nieuws

Sinds de release van World of Warcraft pada tahun 2004 adalah er altijd een strikte scheidslijn geweest tussen de Horde- en Alliance-factie. Blizzard gaat voor een volgende update testen of ze de twee groepen meer samen kan laten spelen in dungeons, raids en pvp.

di een bericht op de situs web van de mmorpg legt gameregisseur Ion Hazzikostas sesuai dengan wat spelers kunnen verwachten van het samenspel tussen Horde en Alliance. Spelers van de twee facties kunnen straks samen ruang bawah tanah, penggerebekan, peringkat arena pertempuran yang dilakukan. Badai salju akan berfungsi dalam pembaruan 9.2.5 pelaksana.

Als spelers bevriend zijn bertemu iemand in de game die voor de andere factie uitkomt, kunnen ze hem uitnodigen voor een groep via Battlenet. Daarnaast mogen ook leden van een lintas faksi Komunitas samen een groep vormen om dungeons, penggerebekan pvp te doen. Verder kan melalui de groupfinder ook een groep worden samengesteld. De leider van de party kan er wel voor kiezen om alleen leden van zijn eigen factie toe te laten. Fungsi di dalam groupfinder lebih mudah diakses, groep wordt geplaatst, blijft voorlopig wel factiegebonden. Daar komen spelers alleen in groepen terecht met spelers van hun eigen factie.

Horde- en Alliance-spelers kunnen elkaar alleen helpen in gevechten zodra ze in de afgesloten instance zijn. Als ze in de open wereld rondlopen zal interaksi tussen de twee faksi beperkt zijn, zoals nu ook het geval is. Ook aan guilds beranda, deze blijven voorlopig factiegebonden schrijft Hazzikostas.

De gameregisseur komt in zijn bericht terug op de uitspraken die zijn gedaan tijdens BlizzCon 2019, waarin het team nog stelde dat “de scheiding tussen Alliance en Horde het fundament is van wat Warcraft, Warcraft maakt”. Hazzikostas komt nu terug op deze woorden en noemt deze uitspraak nu hij er op terugkijkt wel erg “kort door de bocht”. In plaats daarvan is het “de identiteit van de Horde en Alliance die fundamenteel zijn voor Warcraft”.

READ  Adobe merilis versi web Photoshop dan Illustrator - Komputer - Berita

Op dit saat wordt update 9.2 voorbereid voor rilis, al heeft Blizzard nog geen dirilisatum bekendgemaakt. Lebih baik 9.2. staat langsung, saat tim mulai bertemu dengan server uji coba yang dibuat oleh 9.2.5. Daar kunnen spelers de nieuwe fungsionaliteiten testen.