BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

DICE stelt eerste seizoen Battlefield 2042 uit tot de zomer – Gaming – Nieuws

DICE mulai pas di de zomer bertemu het eerste seizoen van Battlefield 2042, waarmee onder andere nieuwe inhoud naar het spel moet komen. De ontwikkelaar zegt dat het uitstel nodig is, omdat er nu hard gewerkt wordt aan het verbeteren van de game.

Di een blogpost scrijft DICE itu tim ‘toegewijd adalah aan de toekomst van Battlefield 2042’ dan itu er op meerdere fronten hard gewerkt wordt aan het doorvoeren van verbeteringen. De ontwikkelaar wil daarmee de game ‘laten voldoen aan de hoogste normen die we allemaal hanteren voor de franchise’.

De ontwikkelaar noemt een aantal zaken die op korte termijn naar het spel komen. Dat gaat om verbeteringen aan het scorebord, de toevoeging van spraakcommunicatie op alle platform en de uitbreidingen aan de profielen van spelers.

Verder akan DICE kerja sama verbeteren door het pingsysteem aan te passen en betere beloningen te geven aan spelers als team een ​​doel bereiken. Ok zegt DICE dat het de perkelahian senapan zal blijven verbeteren aan de tangan van umpan balik.

De Portal-modus zal op termijn nieuwe tools en modi krijgen en DICE gaat tweaken aan de experience die spelers verdienen in de modus. Ok er een tim dat de spesialis dalam permainan onderzoekt en daar werk aan zal verrichten. Wat deze veranderingen precies zullen inhouden, is nog niet duidelijk.

DICE belooft in de toekomst transparanter te zijn over de richting die de studio di slaat bertemu de verdere ontwikkeling van Battlefield 2042. Oke zegt de ontwikkelaar daarbij lebih baik te willen luisteren naar umpan balik van spelers. Rincian lebih dari proses dat gaat DICE delen melalui de Battlefield-situs web dan media sosial.

READ  Rockstar meminta maaf atas kualitas peningkatan GTA dan mengembalikan versi aslinya - Permainan - Berita

Door de huidige fokus pada verbeteren van de game zoals die nu is, wordt het eerste seizoen van Battlefield 2042 uitgesteld. Daar was nog geen datum voor geprikt, maar DICE zegt dat het vooruitgeschoven is tot het start van de zomer. De ontwikkelaar krijgt zo meer tijd om de seizoensinhoud te ontwikkelen.

De komst van het eerste seizoen adalah awal dari van een jaar bertemu vier seizoenen. Daarmee komen vier nieuwe spesialis naar het spel, samen met nieuwe locaties en ‘andere volledig nieuwe inhoud’. DICE tawaran alasan aan voor het uitstel. Battlefield 2042 kwam in november vorig jaar uit en spelers konden toen al betalen voor toegang tot de Tahun 1 Lulus, die dus nog lang op zich laat wachten. Spelers die de Gold of Ultimate Edition van Battlefield 2042 hebben gekocht, krijgen als goedmakertje bij de volgende update een ‘exclusieve bundel’ bertemu skin.

Battlefield 2042 krijgt sinds de release veel kritiek van spelers. Op Steam komt de gemiddelde waardering uit op ‘grotendeels negatief’. Dat geldt zowel voor recente recensies als voor het total sinds de release.


‘Goedmaakbundel’ voor Battlefield 2042 Tahun 1 Pass-copers