BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

De Graafschap wint nipt MVV bij Return of Platje, Go Ahead wint ook | Nederlands voetbal

SamenvattingenDe Graafschap won zaterdag de laagste score van de MVV. Thuis tekende Jordi Tutorima ‘s middags met één doelpunt: 1-0. Melvin Platje keerde twintig minuten voor tijd terug op de Nederlandse velden.
In de eerste helft opende Tutorima de score op verzoek van Danny Verbeek. Het blijkt dat dat genoeg is voor de drie punten. De Graafschap voert nu samen met Cambuur (53 punten) de competitie aan. Kambour heeft twee wedstrijden minder gespeeld en speelt dinsdag opnieuw tegen de TOP Oss.

Klik hier voor het overzicht van De Graafschap – MVV Maastricht (Premium)

Wisselde Platje Verbeek halverwege de tweede helft en keerde terug in de Kitchen Champions League. Platje, die in het verleden voor NEC en Telstar speelde, sloot het seizoen af ​​met het team van coach Mike Snowy. De 32-jarige spits staat onder contract bij Bali United, maar de concurrentie in Indonesië ligt al enkele maanden stil vanwege Corona.

© Pro Shots / Remko Kool

Mulenga is belangrijk om vooruit te komen

Eerder op de dag won ook Go Ahead Eagles met kleine cijfers, intern tegen Telstar. Na een bliksemsnelle start van Go Ahead werden geen doelpunten meer gescoord nadat Jacob Mulenga geblesseerd was. Voor de 37-jarige spits betekende dat zijn vijfde doelpunt dit seizoen.

Klik hier voor het overzicht van Go Ahead Eagles – Telstar (Premium)

De ploeg van coach Kees van Wonderen eindigde als vijfde in het klassement met 44 punten, dezelfde vierde plaats in NAC Breda. NAC heeft minder gespeeld en speelt dinsdag tegen Telstar en staat nu negende in de Keuken Kampioen divisie.

READ  Coronablog: Katholiek Onderwijs: "Situatie in het basisonderwijs is niet meer mogelijk" - België

Go Ahead Eagles-speler Jacob Mullinga juicht na zijn doelpunt langs Telstar.
Go Ahead Eagles-speler Jacob Mullinga juicht na zijn doelpunt langs Telstar. © Pro Shots / Eric Basman