BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

De Minnesota Timberwolves zijn sterker dan de Utah Jazz in de NBA | andere sporten

Utah Jazz-basketballers waren slecht ondergedompeld tegen de Minnesota Timberwolves in de NBA. De koploper van de Western Division verloor maandag na zaterdag ook van de ploeg uit Minneapolis. D’Angelo Russell stopte de bal in de laatste seconden van de wedstrijd in de basket en bezorgde de Timberwolves een nipte 105-104 overwinning. De Jazz verloor zaterdag met 101-196.
Ondanks die twee nederlagen op rij was er ook goed nieuws voor de Utah Jazz. Het team, dat de Western Conference leidt met 44 overwinningen tot 17 nederlagen, gaat nu zeker de play-offs in.

Russell was ook de topscorer van de Timberwolves met 27 punten, die zich terugvocht in de wedstrijd na een achterstand van 18 punten. Mike Conley scoorde 26 punten voor de Utah Jazz. En hij leek de overwinning voor zijn team te garanderen met drie punten minder dan 10 seconden voor het laatste fluitsignaal. Maar Russell kreeg de bal in de hectische slotfase in handen na een verdedigende fout op de Jazz en maakte binnen 4 seconden een winnende positie.

READ  Juara Olimpiade Mark Todd diskors karena memukul kuda | olahraga lainnya