BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

De snelst groeiende sport van Nederland komt naar de IJss Hallen in Zwolle!

Tennissen in een kooi Ook gekend als Badelin: Na het lezen van de uitleg en de regels hebben we zin om de bal te slaan. Dat kan in Zwolle! Op 21 december opende Play Padel Club haar deuren in de IJss Hallen in Zwolle. Volgens de organisatie zal “Sporten in IJsshallen voor veel Zwollenaren als een unieke ervaring voelen, daarom hebben we voor deze locatie gekozen.”

De advertentie wordt geladen…

Play Padel Club is constant op zoek naar nieuwe unieke locaties om padelclubs te ontgrendelen. In Zwolle zijn ze nu de grootste roeivereniging van Zwolle met zes indoorvelden. “We creëren een ontmoetingsplek voor bewoners en medewerkers in en vanuit Zwolle in een unieke setting. We kiezen niet voor een stoffige ruimte, maar juist in de stad, op een boot of op een dak.”

Play Padel Club is het tweede Padelstadion in Zwolle. Je kunt echt langs de Middelweg peddelen.

Wat is een padel?

De regels van de uitwisseling – het nieuwe alternatief voor tennis – zijn vergelijkbaar met de regels van tennis. Aan de andere kant is de ruilservice anders dan bij tennis. Racket en bal zijn ook verschillend. Een peddel is bijvoorbeeld te vergelijken met een houten strandracket.

Een schommelbaan is een kooi omsloten door glas en hekwerk. In het paddock-spel is het, in tegenstelling tot tennis, belangrijk om het spel slim te spelen. Het gaat niet om de kracht in de estafette, want de bal gaat terug door de muur. Binnen vijf minuten heeft iedereen de vaardigheden om een ​​spel te spelen. Ongeacht ervaring of gezondheid. Ben je klaar om te knallen?

READ  Derde etappe Tour de France 2025 mogelijk rechtstreeks via Brabant | sport

De tekst gaat verder onder de video.

Coronaprof

Padel wordt altijd in dubbele vorm gespeeld, ingesloten in een glazen kooi. De afstand tussen de spelers is veel kleiner dan bij traditionele sporten, maar zonder contact en ideaal voor een gemeenschap van anderhalve meter.

gratis padelin

Om alle Zwollenaren kennis te laten maken met Padel en de nieuwe Padelbanen op IJsshallen, heeft Play Padel Club ervoor gekozen om de baan de eerste twee weekenden na opening gratis te huren. Dit betreft de weekenden van 26 en 27 december en 2 en 3 januari. Een baan boeken is eenvoudig hier.

Lees verder: