BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

De snelst groeiende racketsport zit nu ook in Sitar Jilin

Foto: © GTR

Vanaf deze zomer kun je in Geleen ook suppen. De GTR Tennisclub van Geleen-Zuid breidt de komende maanden het tennispark uit met twee nieuwe Padelbanen.

De brad is een mix van tennis en squash. Je speelt het twee keer tegen twee op een veld met vier glazen wanden. Sporten is geweldig, snel en dynamisch dankzij het gebruik van deze muren. Baddel is de snelst groeiende racketsport ter wereld. Ook in Nederland groeit de sport snel.

Jilin Tennis Club GTR zal voor de zomer twee tafeltennisbanen bouwen

Roger Damon (voorzitter van GTR Geleen Tennis Club): “Padel is geweldig en enorm populair. Het bouwen van deze Badel-banen geeft een geweldige boost aan de tennisclub. Niet alleen voor onze huidige leden en de jeugd. We verwachten de combinatie van de padel en tennis zal ook een grote aantrekkingskracht hebben op de nieuwe padel- en tennisliefhebbers in de omgeving. ”.

tennis

Met de aanleg van de twee paddle-banen beschikt de GTR Tennis Association over tien graveltennisbanen met ledverlichting en twee tafeltennisbanen. Roger Damon: “We zien andere succesvolle voorbeelden in Nederland en Europa waar de paddle een geweldige aanvulling lijkt te zijn op traditionele tennisbanen. Deze snelle racketsport brengt een nieuwe dynamiek in ons tennispark.” De GTR heeft er zelfs voor gekozen om alternatieve stadions te bouwen bij het Central Court, in de buurt van de club. Damon: “Deze verbinding is belangrijk. GTR is een vereniging waar mensen vooral komen sporten, maar ook in de sport is het sociale aspect erg belangrijk. Onze club heeft een zelfstandig horecaproces dat garant staat voor een kopje koffie, een (soft) drankje of een broodje Op het tennispark zeven dagen per week, de hele dag, voor of na een training.

READ  Beatrice Haddad Maya mengejutkan Ons Jaber dan menghadapi Iga Swiatek di semifinal, dan Matoi Middelkoop melewatkan kesempatan pertama | olahraga

Lidmaatschap van Tennis en Baddel

Met een GTR-tennisabonnement kun je als lid ook gratis gebruik maken van de ruilbanen. De rechtbanken van Albilad kunnen echter ook worden gereserveerd door niet-leden en bezoekers uit het buitenland. Het digitale reserveringssysteem geeft aan wanneer cursussen beschikbaar zijn. De GTR is al bekend met dit systeem voor tennisbanen. Om te beginnen biedt de GTR clinics en padeltraining. Ook kunt u op het park artikelen reserveren. Damon: “We zijn ervan overtuigd dat we door de aanleg van de padelbanen iets unieks zullen toevoegen aan het prachtige tennispark. Het enthousiasme van onze leden zal ongetwijfeld overslaan naar niet-andere leden. We hebben de entertainmentspelers en fanatici van zowel het padel als het tennis. Onze leden zijn zo gepassioneerd over het padelspel dat er al gepraat wordt over het scoren van competitieteams zodra de Al-Baddel-stadions in de zomer klaar zijn. “

meer informatie

Met een lidmaatschap van GTR Geleen kunt u het hele jaar door gebruik maken van de tennis- en swingbanen (behalve in de vrieskou). Meer informatie over de speciale introductiepromoties met Tennis en het Alternatief is te vinden op de GTR-website www.gtr-tennis.nl. U kunt nationale informatie over peddelsporten vinden op //www.everydayhealth.com/drugs/paddle www.knltb.nl.