BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Fan van voetbal, volleybal en tafeltennis? Combineer deze sporten nu hier bij Zwolle

Heb je last van keuzedruk? Dan past de nieuwe sportieve variant van Zwolle bij jou. Bij de Zwolsche Athletic Club in Zwolle-Zuid staan ​​twee TEQ tafels opgesteld. “We willen ons sportpark aantrekkelijk maken voor leden en buurtbewoners om in hun vrije tijd op een leuke en speelse manier te komen sporten”, vertelt een ZAC-medewerker.

De advertentie wordt geladen…

Teqball of voetbal is een vrij nieuw spel. Het lijkt een mengelmoes van voetbal, volleybal en tafeltennis en je kunt nu in Zwolle spelen. “Volleybaltafels zijn gratis te gebruiken en kunnen ook tijdens de training gebruikt worden”, aldus een rapport van de ZAC Sportfederatie. Instagram.

Zo voetbal je

Bij een voetschot moet je de bal met je voeten passen, niet met je handen. De bal moet drie keer in de lucht worden gedragen – door één persoon of door een pass met meerdere spelers – en de bal mag de grond maar één keer raken. Voetbal is geschikt voor even aantallen deelnemers, je kunt dus twee teams maken.

De tekst gaat verder onder het Instagram-bericht.

privé tafel

Het spel wordt gespeeld op een speciaal ontworpen tafel, vergelijkbaar met een gebogen tafeltennistafel. Er is geen net maar er is een betonnen rand in het midden om op te spelen.

Speel je graag volleybal met voetbal? De tafels van de Zwolsche Athletic Club zijn gratis toegankelijk. De komende weken zal ZAC de buitenranden gladstrijken en verplanten. “Let op: Het kan glad zijn door het witte zand op de tegels. Het zand moet een tijdje blijven staan ​​totdat het erin gaat regenen.”

READ  Wormuth berada di laut bersama Persatuan Sepak Bola Seluruh Indonesia setelah petualangan singkat di FC Groningen | sepak bola

Lees ook: