BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Deze sportvereniging in Den Haag maakt kans op landelijke verkiezingen: ‘Opleiding verzorgen voor blinden en gehandicapten’

Verenigingen en clubs zorgen ervoor dat Den Haag leeft en stimuleert de communicatie tussen mensen. Neem bijvoorbeeld de Atletiekbond Haagsche Atletiek. Sinds september vorig jaar kunnen mensen met een visuele beperking hier trainen. Als gevolg hiervan maakt “Running Blind” officieel deel uit van de club.

Het blinde renplan ligt al geruime tijd op de plank. “Al deze mensen krijgen een ‘metgezel’ toegewezen en kunnen er op een veilige en leuke manier mee rennen. Kinderen met een lichamelijke beperking kunnen ook sporten in een aangepaste rolstoel”, zegt Jan Slotwig, bestuurslid en operatiecoördinator bij Haag Atletiek.

De tekst gaat verder onder de afbeelding

Gratis looptraining voor medisch personeel. Foto: Haag Athletic

Gratis hardlooptraining

De club organiseert ook gratis hardlooptrainingen voor gezondheidswerkers. Januari: “Daarna trainen mensen zes weken onder begeleiding van een ervaren trainer. Op deze manier willen we zorgverleners een gezonde onderbreking geven tussen het harde werk.”

Jan vindt het gevoel van de club belangrijker dan ooit. “Op dit moment kunnen we na een training niet samen iets drinken in de kantine. Dat is jammer, maar door samen te sporten blijf je banden met elkaar en met de buren.”

Verkiezingsclub van het jaar

Jan Haag Atletiek wordt genomineerd voor een prijs Verkiezingsclub van het jaar. “Niet alleen omdat we een geweldige club zijn, maar ook omdat hardlopen het belangrijkste is Heet Het is nu, maar omdat we regelmatig met goede initiatieven komen. Dit is de manier waarop we door deze moeilijke tijden van aura gaan. ”

Jean vindt Coral Voices Unlimited ook een zeer inspirerende club uit Den Haag, en verdient een nominatie. “Als koor mag je nu niet zingen. Maar dan doen ze hun zangpraktijk via YouTube en Zoom. Dit alles biedt toch iets voor de vereniging.”

READ  Kriket Putri Indonesia Dipaksa Kalah, Ajokan Brutus

Beveel uw club of vereniging aan

Geweldige initiatieven zoals die van de Atletiekbond Haagsche Atletiek Het moet worden ondersteund. Daarom, de Verkiezingsclub van het jaar Organisator. Dit is onderdeel van Rabo ClubSupport. Hiermee willen Rabobank, NOC * NSF, AD.nl, Kunstgelegen en LKCA clubs en verenigingen een welverdiend podium geven. Omdat ze na vorig jaar wel wat steun kunnen gebruiken!

Hiervoor kunt u uw vereniging aanmelden. ga naar de clubvanhetjaar.nl En nomineer uw club of vereniging. Iedereen kan meedoen: of je nu in een voetbalclub zit of in een theatergroep. Dan is het zaak om tussen 19 april en 24 mei zoveel mogelijk stemmen te krijgen. De winnaars voor elke gemeente en provincie worden op 26 mei bekendgemaakt. Op 9 juni vindt een ceremoniële prijsuitreiking plaats en wordt de Sport- en Culturele Federatie ook uitgeroepen tot Club van het jaar 2021.

Verkiezingsclub van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport biedt kennis van sport- en cultuurverenigingen, netwerk en financiële ondersteuning. Om het sterker te maken, nu en in de toekomst.