BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Deze woningen met gym en co-working space huur je hier in Arnhem

Een goede communicatie met je buurman is erg belangrijk. Dat wordt duidelijker nu we door de Coronacrisis veel meer thuis zitten. Magis Vastgoed bouwt daarom het appartementencomplex FiftyOne aan de Groningensingel in Arnhem. Gehuurd door Magis Rent. Wie hier in een appartement woont, heeft automatisch toegang tot allerlei openbare voorzieningen. Zo blijf je makkelijk in contact!

Fitnessruimte, Yogastudio, A coëxistentie En zelfs de bioscoop: het draait allemaal om de appartementen aan de Groningensingel in Arnhem. Per 1 december worden 201 woningen opgeleverd. Geïnteresseerden kunnen zich nu inschrijven Schrijf je in als geïnteresseerde.

Keuken, badkamer, airconditioning

FiftyOne homes bestaan ​​uit gemeubileerde studio’s en appartementen. Allemaal omgeven door een prachtige tuin met zitjes aan het water. Thuis vind je een heerlijke keuken met een moderne en frisse afwerking het ontwerp Badkamer, airconditioning en hoogwaardige PVC-vloer. De appartementen zijn er in verschillende oppervlaktes. Bij FiftyOne vind je binnenkort studio’s die geschikt zijn voor één persoon, maar ook appartementen waar je als stel kunt wonen. Studiohuur begint rond de €785 vanaf de basishuur. Voor een ruimer appartement betaal je zo’n 1.100 euro. Dit is de prijsindicator.

(Foto: Meer huur)

faciliteiten

In het wooncomplex vind je veel voorzieningen zoals een sportschool, bioscoop, koffiecorner, werkplekken en een grote vergaderruimte. Bewoners kunnen hier gratis gebruik van maken. Zo kun je ‘s ochtends opstaan ​​en sporten in je slaapzaal, om daarna een kopje koffie te drinken in de koffiecorner. Als zelfstandig ondernemer kun je eenvoudig gebruik maken van de werkplek op het terrein. Rondom FiftyOne is voldoende parkeergelegenheid om uw (elektrische) auto tegen een kleine meerprijs te parkeren.

READ  Dirksen, Jenny en van der Geep doen een dagelijkse talkshow

samenleven

Magis Rent investeert dan ook flink in de openbare ruimte. Ze zouden deze ruimtes ook kunnen gebruiken om extra huizen te bouwen. Magis Rent makelaars kiezen hier echter niet voor. Zij opereren vanuit de filosofie dat samenleven mensen gelukkig maakt. Al deze gemeenschappelijke ruimtes zorgen ervoor dat je gemakkelijk in contact kunt komen met je buren, door samen te kletsen of te sporten. In de tijd dat we steeds meer thuis zijn, is zo’n leefomgeving des te meer welkom.

meer gebogen
(Foto: Meer huur)

lage inkomenseisen

Enthousiast over FiftyOne Apartments? Dan hebben we meer goed nieuws, want de kans dat jij in aanmerking komt voor het huren van een appartement of studio aan de Groningensingel is groter dan bij veel andere ontwikkelaars. Soms moet je tot 4 keer de maandhuur verdienen om een ​​appartement te huren. Bij FiftyOne maximaal 2,5 of 3 keer, afhankelijk van je huis. Zo heb je meer kans, ook als je er alleen voor staat.

Iedereen die geïnteresseerd is in zo’n gloednieuw appartement in FiftyOne kan zich nu al inschrijven Schrijf je in als geïnteresseerde. Zo blijft het Tot nu Over de laatste ontwikkelingen en u weet het zodra de verkoop begint.