BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Speciale tv-zender voor Eemsmondsport | noordelijke krant

Tot nu toe heeft de stichting foto’s van sportwedstrijden op haar website geplaatst. Via SKYTV in Appingedam is de tv-zender ETV Regiosport gelanceerd. “We hebben straks ons eigen betaalkanaal”, legt voorzitter Nanko Kil uit. “Wij als raad van bestuur vinden dat de clubs hier iets voor voelen. Voor sportliefhebbers die geen toegang hebben tot het stadion is dit een prima oplossing.”

De beelden worden gestreamd in Full HD en zijn te bekijken op tv, maar ook op een laptop of smartphone. “En het mooiste is dat alles in een later stadium nog eens terug te zien is, omdat de beelden automatisch worden opgeslagen, zodat ook oudere rapporten kunnen worden bekeken. Een leuke bijkomstigheid is dat EemsmondSport-abonnees ook bij veel andere (sport)zenders terecht kunnen.” op SKYTV”.

Als de huidige regelgeving rondom de Corona-epidemie het toelaat, vindt de eerste live-uitzending plaats op zaterdag 14 augustus. Vervolgens wordt de voetbalwedstrijd tussen het derde elftal Omlandia van Ten Boer en het vierde elftal Poolster van Spijk opgenomen. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Het kost gebruikers € 5,95 per maand om toegang te krijgen tot het EemsmondSport-kanaal. Er zijn veel andere online kanalen toegevoegd. Kies je voor het jaarabonnement, dan is de eerste maand gratis. Deze korting is inbegrepen in het abonnement.

READ  Nieuw fitnesscentrum in Ramsdonksphere: 24 uur per dag fitnessen | Oosterhout