BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

EA verwacht 88,4 juta euro minder te verdienen vanwege Battlefield 2042 – Gaming – Nieuws

Electronic Arts heeft zijn verwachting voor de jaarinkomsten verlaagd met 100 miljoen dolar vanwege de ‘tegengevallen’ ontvangst van Battlefield 2042. EA stelt dat de combinatie van de ‘ambitieuze schaal’ van de game wer en het hechte thuis.

Battlefield 2042 voldeed niet aan EA’s verwachtingen en zorgde in het afgelopen kwartaal voor een ‘uitdaging’ voor het bedrijf, zegt EA bij de kwartaalcijfers. Dia adalah pembuat game ‘ambitieus’, bijvoorbeeld doordat er 128 spelers in een wedstrijd mee kunnen doen en de toevoeging van nieuwe modi, ‘dynamische gameplay en meer’. Volgens EA baru saja selesai bermain game ontwikkelen bertemu tim die bijna twee jaar thuiswerkten.

Het bedrijf dacht na test en voorbereidingen dat de game klaar adalah voor spelers. Naarmate meer spelers de game in handen kregen, bleken er volgens EA ‘onverwachte prestatieproblemen’ te zijn. Daarnaast bevielen bepaalde keuzes die bij de game zijn gemaakt niet bij iedereen, zegt de uitgever. Ejaan klagen lihat lebih dekat het feit dat Battlefield 2042 geen kelas meer kent, maar dat spesialis daarvoor in de plaats zijn gekomen. Ook zijn er klachten over de audiokwaliteit, de perkelahian senapan en het ontbreken van functies die in vorige games zaten, zoals een scorebord, penghancuran en een pagina bertemu statistieken.

EA zegt de game nog wel te willen blijven ontwikkelen en verbeteren, en zegt ‘volledig toegewijd’ te zijn aan de Battlefield-fans en aan het ‘realiseren van het potentieel van dit spel’. Disdag maakte ontwikkelaar DICE bekend welke functies nog terugkeren naar de game, zoals verbeteringen aan het scorebord, en zei het bedrijf ook dat het eerste seizoen meet nieuwe inhoud in de zomer verschijnt.

READ  Dampak dari penampilan Wokkel di Belanda tidak bisa dilebih-lebihkan

Vanwege de tegenvallende financiële prestaties van de game stelt EA zijn verwachtingen voor de jaarinkomsten naar beneden bij bertemu 100 miljoen dolar. Boekjaar loopt tot en met maart dari EA. Het bedrijf zegt daarnaast dat deze nieuwe verwachting nog lager has kunnen zijn als FIFA en Apex Legends niet meer hadden opgeleverd dan verwacht. FIFA 22 heeft tot nu toe de sterkste Peluncuran FIFA ooit gehad en Apex Legends’ omzet zou ‘uitzonderlijk’ groeien. Laatstgenoemde zou EA dit jaar bijna een miljard dollar kunnen opleveren.

Ondanks de tegenvallende prestaties van Battlefield 2042 verwacht EA dit kwartaal het sterkste vierde kwartaal in EA’s boekjaar ooit te hebben, met een omzet van 1,76 miljard dollar. Dit komt doordat EA memiliki verwacht dat Battlefield 2042 ‘significant minder dan’ tien procent van EA’s jaaromzet zou uitmaken. Voor het volgende boekjaar zou dat minder dan vijf procent zijn. De game-uitgever benadrukt een portfoliobedrijf te zijn. Hiermee wil de uitgever aangeven dat de slechte prestaties van én game niet per se betekenen dat hele bedrijf een slecht jaar zal hebben. EA memiliki lebih dari het afgelopen kwartaal een netto-omzet van 1,79 miljard dolar.