BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Dit zijn de competitiewinnaars van de IFFR Pro Awards 2022


Op 2 februari werden er zeven prijzen van de IFFR Pro Awards tahun 2022 uitgereikt. Dit gebeurde tijdens de IFFR Awards Ceremony op de 51ste editie van het International Film Festival Rotterdam.

Upacara Penghargaan De IFFR sloot ook de 39ste editie van CineMart af. CineMart bood een onlinepodium aan 28 projecten dat in ontwikkeling waren, waaronder zeven BoostNL-projecten en vijf Immersive-projecten.

Penghargaan Pengembangan Produksi Bersama Euroimages
Eurimages is het fonds van de Raad Europa, en is er om de onafhankelijke film te ondersteunen. Penghargaan Pengembangan Produksi Bersama De Eurimages adalah een prijs van 20000 euro voor het beste tanggal proyek CineMart melalui een Europese coproductie tot stand komt.

De winnaar van de prijs adalah Biarkan Pintu Terbuka mobil van Judita Gamulin, di pintu produksi Eclectica uit Kroatië. De juri benoemde ook een eervolle vermelding naar Cinta #Tanpa Filter mobil van Mikael Bundsendi pintu produksi Kjellson & Wik uit Zweden.

Penghargaan Pasca Produksi Filmmore
Filmmore adalah een postproductie bedrijf dat vestigingen heeft staan ​​​​di Amsterdam, Luksemburg en Brussel. Penghargaan Pasca-produksi De Filmmore adalah een prijs van 7500 euro voor het beste postproductie werk.

De winnaar adalah lagu malam mobil van Maya Da-Rin. Nightsong is geproduceerd door Tamanduá Vermelho en Still Moving uit Brazilië/Frankrijk.

Penghargaan Internasional ArteKino
Penghargaan Internasional De ArteKino gaat naar de Producent van een project dat er is er om de ontwikkeling voor een buitengewoon filmproject te ondersteunen. De prijs wordt uitbetaald door het filmfonds van het Europese cultuurkanaal Arte.

De winnaar van de prijs adalah Sorella di Clausura. Proyek film ini adalah microFILM pintu yang diproduksi & Dunav 84 untuk Roemenië/Servi.

READ  Pertumbuhan ekonomi China turun tajam pada kuartal ketiga

Penghargaan Wouter Barendrecht
Penghargaan De Wouter Barendrecht Award toegekend door CineMart sama bertemu de Wouter Barendrecht Film Foundation. In aanmerking voor de prijs van 5000 euro komen CineMart-projecten van filmmakers onder de 35 jaar oud die tot nu toe niet meer dan drie film hebben gemaakt.

De winnaar van de prijs adalah Ibu Emas mobil van Madiano Marcheti. De film adalah pintu geproduceerd Multiverso Produções uit Brazili.

Penghargaan 4DR Studios
De 4DR Studio Awards kata-kata yang sesuai dengan proyek imersif yang luar biasa dan ditampilkan di CineMart. De eerste prijs adalah een studiotijd, en de tweede prijs adalah bengkel een op maat gemaakte.

De eerste prijs gaat naar PERCAYA DIRI mobil van Jérôme Blanket id Bertrand Jeandel. De film adalah geproduceerd door Maneki Films en Wise Bird uit Frankrijk. De tweede prijs gaat naar Duchampiana VR mobil van Lilian Hessdi pintu produksi Tchikiboum uit Frankrijk/Duitsland.

Penghargaan Selektor Muda IFFR
De IFFR Young Selectors zijn ambitieuze en kreatif Rotterdammers die het festival in hun stad promote door tips film te geven en eventen te organiseren. Dit jaar reikten ze de IFFR Young Selectors Award ut nar het CineMart-project dat zij het liefst gemaakt willen zien worden.

De prijs van 2500 euro gaat naar Cinta dalam Percobaan pintu Koji Fukada. De film adalah geproduceerd door knockonwood Inc. & Survivance uit Jepang/Frankrijk.

Penghargaan Pasca Produksi Belanda
Penghargaan Pasca Produksi De Dutch adalah een samenwerking tussen het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Post-production Alliance, en het Hubert Bals Fonds. Dit jaar reikte een onafhankelijke juri de 50000 euro waardevolle prijs uit naar een door het HBF gesteund project.

READ  Rutte positif tentang diskusi chip dengan Amerika Serikat, tidak membuat janji apa pun

De winnaar adalah Kota ini adalah Medan Perang mobil van Mouly Surya. De film adalah geproduceerd door Cinesurya uit Indonesi.