BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Een man (57) en een vrouw (44) uit Omen werden gearresteerd bij een inval in de overdekte gymzaal Vroomshoop

BijwerkenHet arrestatieteam deed zondagmiddag een inval in Sportstudio Twente in Vroomshoop. Volgens de politiewoordvoerder is er binnen een drugslaboratorium aangetroffen.
Minstens zeven werden gearresteerd. De zes mannen en een geblinddoekte vrouw werden in een politieauto gebracht. De verdachten zijn een 56-jarige man uit Fromchube zelf, twee Arnhemmers van 24 en 33 jaar, twee mannen van 32 en 39 jaar zonder vaste woonplaats en een man en vrouw uit de gemeente Umen (57 en 44). De politie heeft de verblijfplaats van de laatste twee niet bekendgemaakt.


De ter plaatse aanwezige politieagenten waren gewapend en voorzien van kogelvrije vesten. Een drone vloog over het gebouw.

De gymzaal bevindt zich in een groot gebouw in een commercieel complex. In dat gebouw bevinden zich ook enkele andere (gesloten) winkelpanden. Waaronder een meubelwinkel. Tegen een aannemingsbedrijf.

‘Gewone sportschool’

De sportschool was niet open tijdens de overval. Als gevolg hiervan waren maar weinig mensen getuige van de overval, maar nadat deze bekend werd, kwamen er nieuwsgierige mensen kijken. Ook enkele leden van de sportschool zelf. ‘Het is een gewone sportschool. niets speciaals. Iemand zei. Anderen waren het daarmee eens.

READ  Gomba Argentina, Mali Yakin Dabat Dokungan Indonesia

Na de arrestatie heeft de politie binnen urenlang onderzoek gedaan. De politie wilde niet precies zeggen waar het lab zich bevond en of de ruimte daadwerkelijk bij de gymzaal hoorde, of dat het een ruimte was die aan anderen werd verhuurd.

Er werden verschillende arrestaties verricht.
Er werden verschillende arrestaties verricht. © Kevin Grets