BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Geen U-20 Wereldbeker voor de getalenteerde sinaasappel | Nederlands voetbal

De FIFA heeft twee WK-finales geannuleerd die volgend jaar zouden plaatsvinden. Het WK Onder-20 en het WK U-17 worden in 2021 niet gehouden. Nederlands voetbaltalent doet mee aan het WK Onder-20 in Indonesië. Het WK voor Talenten wordt tot de leeftijd van 17 jaar gehouden in Peru.
De FIFA-raad van bestuur besloot Indonesië en Peru aan te wijzen als gastland voor het WK voor dezelfde leeftijdsgroepen in 2023. Door de Corona-pandemie was het niet mogelijk om voor beide toernooien een reguliere reeks kwalificatiewedstrijden te voltooien.

De Nederlandse U-19 doet dit jaar mee aan het EK in Noord-Ierland, waar in 2021 kaartjes te winnen zijn voor het WK Onder-20. Het EK werd echter afgelast vanwege de Corona-crisis. De UEFA besloot de top vijf van landen van de zogenaamde laboratoriumlijst, waaronder Nederland, naar het WK te sturen.

De Europese Unie heeft onlangs ook het Europees Kampioenschap U-17 van volgend jaar geannuleerd, waarvoor kaartjes voor het WK in Peru worden uitgedeeld. Dit jaar werd ook het Europees Kampioenschap U-17 afgelast.

READ  Pesenam Rusia tidak pernah menyesali kode Z: "Maukah Anda melakukannya lagi" | olahraga lainnya