BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Omroep Flevoland – Nieuws – Zo ziet Floriade’s eerste internationale suite eruit

Indonesië is het eerste land waar duidelijk wordt hoe het paviljoen eruit komt te zien op de Floriade in Almere. Het thema voor het paviljoen is “Wonderful Archipelago” of in het Nederlands: Beautiful Archipelago.

Volgens de Floriade is het idee achter het paviljoen het bestrijden van water in Indonesië. “De inzending drukt de droom van de bevolking uit om het land te beschermen. De dreiging van zeespiegelstijging is een urgent probleem voor Indonesië, inclusief de hoofdstad Jakarta.”

40 deelnemers
Naast Indonesië heeft de Floriade ook een aantal ontwerpen uit andere landen ontvangen, die volgens de organisatie op een later tijdstip te zien zullen zijn.

De ranglijst voor het aantal internationale deelnemers is nu 40 landen. Het is niet duidelijk welke landen dat zijn, behalve dat ze voornamelijk uit Afrika, Azië en Europa komen. Eerder is al aangekondigd dat onder meer Qatar, China, Thailand, Bhutan en Duitsland zullen deelnemen aan de World Horticulture Expo.

Dit artikel is gemaakt door Vincent Smet. Volgend jaar zal het vooral gericht zijn op Almere, totdat er meer nieuws vanuit Almere naar Omerope Flevoland komt. Voor tips: [email protected]

WhatsApp ons!
Heeft u advies of opmerking? Stuur een bericht naar de redactie van Omroep Flevoland 06-52 52 4891 Of stuur een e-mail: [email protected]!

READ  Scandal in Hollywood: 41-jarige Indonesische man gearresteerd op beschuldiging van oplichting van jonge acteurs | Blijkt