BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Geniet van een potje Twisteren en knoop hockey op zes locaties in Noordkop

NOORDKOP – Acht weken lang biedt Team Sportservice allerlei leuke en sportieve activiteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. In zes dorpen maken deze kinderen na schooltijd kennis met bijvoorbeeld knothockey, straight stratego’s, zaalvoetbal en megatwister.

Het team van Sportservice Schagen wil sport voor iedereen toegankelijker maken en hoopt met deze activiteit meer kinderen enthousiast te maken voor sport. Zo kunnen kinderen de hele periode verschillende sporten uitproberen voor 2 euro. Manon Verblau van Sportservice Schagen | Hollands Kron: “Het is heel gemakkelijk om te genieten van sport en beweging. Het zijn allemaal spellen die niet heel moeilijk zijn, maar wel heel leuk. Dat is het.”

sport cadeau

Activiteiten op zes locaties in Noordkop. In Kreileroord, Middenmeer, Waarland, Anna Paulowna, Wieringerwaard en ‘t Zand. Aan het einde van de serie krijgen de deelnemers een klein sportcadeautje. “We willen benadrukken dat kinderen zelfstandig naar het terrein moeten kunnen komen. We zorgen dat we een kwartier van tevoren aanwezig zijn om de kids te verwelkomen

Ook voor gezinnen die niet veel ruimte hebben

Ook kinderen uit minder bedeelde gezinnen kunnen meedoen. Hiervoor bestaat een participatieregeling, die wordt aangeboden door de gemeente Schagen en Hollands Kroon. Meld je kind daarom aan via www.meedoenschagen.nl Van www.meedoen.hollandskroon.nl. Anders kun je je inschrijven via de nieuw aangemaakte aanmeldsite: Noord-Holland Actief. Een inzamelplaats waar alle activiteiten worden verzameld. Heel duidelijk. Voer uw woonplaats in en u ziet alle beschikbare aanbiedingen.

inschrijven

Het eerste evenement en plezier na school is 1 maart. Op de Website van teamsportservice Alle locaties zijn vermeld met tijden. Je kunt je direct inschrijven via deze link.

Kinderen met een deelnamepas, stuur een mail naar Manon Verblaauw: [email protected].

Foto: Teamsportservice