BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Wow Succes Oranjefestival VV

HIPPOLYTUSHOEF – De jaarlijkse toestroom van nieuwe leden, vooral in de categorie tot en met 12 jaar, zorgt bij veel verenigingen voor een stevig fundament voor de club. Nieuwe leden zorgen niet alleen voor voetballende jongens en meisjes, maar bieden ook kansen voor nieuwe vrijwilligers, sponsors en het onderhouden van het ledenbestand. Streaming (aanmeldingen voor nieuwe leden) is in VV Success alleen maar toegenomen sinds de uitbraak van Corona. Vooral na het Oranje Festival kwamen er heel wat nieuwe leden bij, waaronder een gloednieuw meidenteam!

oranje festival

In aanloop naar het EK bood de KNVB alle verenigingen in Nederland de mogelijkheid om een ​​heus “Oranje Festival” te organiseren. De KNVB voorzag Success van een promotiepakket met (digitale) posters, flyers en een set jassen met de namen van de spelers en speelsters van Oranje en Oranje Leeuwinnen. De zomervakantie is begonnen en dus heeft het succes het Oranjefestival overgenomen als een mooi evenement om het seizoen af ​​te sluiten met zowel leden als niet-leden. Door ook niet-leden erbij te betrekken, bereikt Succes heel Wieringen om het jeugdseizoen met veel bombarie af te sluiten.

sport akkoord

Het succes heeft het stimuleringsbudget voor de Sportconventie kunnen aantrekken en zo allerlei amusementsactiviteiten voor de kinderen kunnen aanbieden. Er was voetbaldarts, bordvoetbal, brede ballenvelden en pannavelden, maar natuurlijk was er ook ruimte om gezellig tegen elkaar te voetballen. De Hollands Kron Sportovereenkomst is een samenwerking tussen aanbieders van sport en bewegen, onderwijs, maatschappelijke zorg, gezondheidszorg, het bedrijfsleven en de gemeente. Het doel van de Sportconventie is om een ​​gezonde en levendige gemeenschap op te bouwen, waarin meer mensen genieten van sport en beweging.

lidmaatschap

Het VV Success Lidmaatschap is het meest uitgebreide lidmaatschap dat u op dit moment voor uw zoon of dochter kunt krijgen. Naast de reguliere voetbalshow voor jongens en meisjes worden er het hele jaar door nog tal van andere activiteiten georganiseerd. Het enige dat je naast het lidmaatschap zelf moet kopen zijn voetbalschoenen en scheenbeschermers. Bovendien is het lidmaatschap beschikbaar voor elke ouder. Zo is ons lidmaatschap ook onderdeel van de deelregeling Hollands Kron. Daarnaast is er ook een speciaal jeugdfonds binnen Succes, zodat geen enkel kind wordt gemarginaliseerd.

Wilt u uw zoon of dochter aanmelden?

Meer informatie is te vinden op de succeswebsite www.vvsucces.com of mail voor meer informatie naar [email protected].

Afgebeeld: gelukkige kinderen op het Orange Festival (foto voorzien)