BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Grote techbeurs CES mulai dengan dandanan lebih lanjut

Luister hieronder naar de audioversie van dit artikel


  • Vanwege zorgen over de omikronvariant hebben veel grote namen afgezegd voor de technologiebeurs CES di Las Vegas.
  • Bijvoorbeeld Amazon, Twitter en Facebook-moederbedrijf Meta lieten weten dit keer niet te komen. Ook 15 Nederlandse partijen haakten af.
  • Nederland gaat bertemu de grootste afvaardiging van de afgelopen jaren, 55 kleinere en snelgroeiende ondernemingen.
  • Lees ook: Sony adalah perusahaan van plan markt voor elektrische auto, bertemu dengan zonder auto.

De Consumer Electric Show (CES) di Las Vegas mulai woensdag. Werelds grootste vakbeurs voor de techindustrie is normalal het podium waarop grote bedrijven hun nieuwste gadgets onthullen. Maar vanwege zorgen over de omikronvariant hebben dit jaar veel grote namen afgezegd. Toch zijn er nog steeds veel Nederlandse bedrijven van de partij.

Bijvoorbeeld Amazon, Twitter en Facebook-moederbedrijf Meta lieten weten dit keer niet te komen. Verder besloot de organisatie het programma een dag in te korten uit veiligheidsoverwegingen. De CES duurt nu nog maar tot vrijdag. Een deel van het programma adalah sowieso online. En wie wel komt, heeft onder meer een coronavaccinatie nodig.

Nederland bertemu 55 tempat tidur op technologiebeurs CES

Lihat lihat Nederlandse bedrijven hebben afgezegd. Bertemu 55 kleinere en snelgroeiende ondernemingen die wel gaan is het voor Nederland alsnog de grrootste afvaardiging van de afgelopen jaren. Zij gaan vooral naar de beurs om te netwerken dan om nieuwe investeerders te vinden.

Onder de deelnemers adalah bijvoorbeeld Brekr uit Doetinchem, dat elektrische brommers maakt. Brekr wil graag uitzoeken of die brommers ook een succes kunnen worden in de Verenigde Staten.

READ  Marketmind: "Lebih Banyak Panduan"

RanMarine uit Rotterdam is ook van partij. Het bedrijf bouwt een apparaat dat al een kruimeldief afval in het water kan verzamelen en opruimen. Peningkatan skala Een van de deelnemende zogeheten adalah Hydraloop uit Leeuwarden. Hal yang penting adalah apa yang harus dilakukan untuk mendapatkan air.

Vanuit Nederland memiliki zorgtechnologiebedrijf Philips al gezegd niet te gaan. Bedrijven kunnen er zelf voor kiezen af ​​te reizen, maar de Nederlandse overheid annuleerde haar officile delegatie al eerder vanwege omikron. Tijdens een eerdere editie ging bijvoorbeeld een staatssecretaris mee naar de beurs. Itu nu niet zo. Prins Constantijn, die een speciale ambassadeur is van start-uporganisatie Techleap.nl, komt ook niet.

De CES adalah er voor het eerst pada tahun 1967. Bekende technologieën die er ooit werden onthuld zijn de videorecorder, de cd-speler, hd-televisie, de spelcomputer Xbox dan Blu-ray-dvd. De beurs trekt doorgaans 200.000 penggemar teknologi di Las Vegas.

LEES OOK: iPhones moeten andere apparaten kunnen opladen via het scherm, blijkt uit een patentaanvraag van Apple