BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Lebih baik berinvestasi di visplatform Aruna


Beeld: Prosus

(ABM FN-Dow Jones) Prosus heeft meegedaan aan een financieringsronde voor het Indonesische vissersplatform Aruna. Dat maakte de in Amsterdam genoteerde investeerder donderdag bekend.

Aruna haalde 30 miljoen dollar aan extra financiering binnen en heeft nu total 65 juta dollar opgehaald.

Aruna biedt Indonesische vissers toegang tot een wereldwijd netwerk van klanten en werd de afgelopen vijf jaar 400 keer zo groot. Er is op dit moment vijf keer zo veel vraag naar vis als er wordt aangeboden.

Er werden vorig jaar 100 gemeenschappen van vissers ontwikkeld door Aruna, dat al 5,000 banen creëerde op het platteland van Indonesi. Het bedrijf adalah aksi penting di 27 provinsi van Indonesi, dari 70 persen lahan van het.

Bron: Berita Keuangan ABMVanaf Beursplein 5 volgt de redactie van Berita Keuangan ABM de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. Informasi di kolom deze adalah niet bedoeld als professionaleel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.Tren komunitas

Zal het aandeel stijgen dari dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?Aandeel Kies Tren huidige
PROSUS 92% semangat kopen
24 batang

Gerlatard


Meedoen aan de diskusi?


Word nu gratis tutup log in met je emailadres en wachtwoord

READ  Waktu tunggu sertifikat vaksinasi mulai 10 Juli • Kebocoran data selama koneksi Groenlo