BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Het Breda Mystery: Wat doet het beachvolleybalveld in Chasefield?

Een deel van het Chasséveld is bedekt met een dikke laag zand. Er is een volleybalnet en een container met sportuitrusting. Het is duidelijk een sportlocatie, maar waarom is het daar?

De zandvlakte vind je op de hoek van het Chasséveld, tegenover het bowlingcentrum. Sinds begin augustus kunnen Bredanaars hier sporten. Het is een plek waar je kunt volleyballen, strandvoetbal Speel of versla iemand bij een partijtje tennis.

waarom?

De gemeente heeft niet alleen een speeltuin voor strandsporten gecreëerd. Extra buitenruimte om te sporten en te sporten zijn onderdeel vanCorona 2021 aanpak pakket maatregelenDoor de Coronamaatregelen brengen meer Bredanaars hun zomervakantie door in hun stad en is er volgens de gemeente meer behoefte aan ontspanning en beweging in de buurt.

Dit is hoe het werkt

Wil je een spelletje spelen met vrienden, familie of collega’s? Dit kan tussen 7.00 en 22.00 uur. via Breda Actief Reserveer een tijdsperiode. Het sportterrein heeft ook een opvouwbare container met sportartikelen. Hiervoor is geen reservering vereist. Kom je met de fiets? Je kunt hem gratis parkeren in de fietsenstalling van Het Turfschip. Goed om te weten: Er zijn geen horecagelegenheden, dus neem voldoende water en eten mee.

de puzzel oplossen

Ja! Nu weet je waarom er een sportterrein is in Chasséveld. Loop je wel eens door de stad en denk je: wat doe je daar? Laat het ons weten via [email protected] En wie weet lossen we jouw puzzel op.

Meer puzzels opgelost:

READ  Sportverenigingen vragen om meer ontspanning