BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Hier zou je moeten zijn om op te lossen

Je realiseert je pas hoe afhankelijk je bent van je handen als je pijnlijke klachten voelt. volgens handtherapeut Jaap Jan Brammer De meesten hebben nog steeds klachten. “Met de nodige gevolgen voor je toekomstige banen. Je gebruikt je handen immers in elk beroep.”

Handtherapie.net nieuwe In Arnhem is het opgericht door fysiotherapeut Jaap Jan Brammer en ergotherapeut Stefan van de Veen. na, na faillissement Bij het Hand- en Polscentrum in Rijnstate blijkt de behoefte aan deze zorg groot.

Daarnaast zijn er mensen uit de omgeving die met handklachten niet weten waar ze terecht kunnen. We horen vaak mensen zeggen dat ze niet weten dat we bestaan. Als ze het eerder hadden geweten, hadden ze eraan gewerkt.” Vijf weetjes over handtherapie dus.

Arnhem Team: Gus, Dominic, Dirk Jan en Mikey.

Verwijzing is niet nodig

Jammer met mensen handklachten Blijf rondlopen, want een afspraak maken gaat snel. Verwijzing is niet eens nodig. Helaas weten veel mensen dit niet. “We krijgen ook verwijzingen van professionals. Denk aan iemand die geopereerd is, of iemand die het slachtoffer is geworden van een vuurwerkongeval. Maar heb je al drie dagen last van je hand na een fanatiek gamen? Dan is dat gewoon een reden om een afspraak maken.”

Wat is handbehandeling?

Voordat je nog meer interessante feiten over manipulatie krijgt, legt Jab Jan uit wat manipulatie is. Een handtherapeut is een ergotherapeut of fysiotherapeut die volledig gespecialiseerd is in aandoeningen van de hand. Hij of zij weet alles van anatomie, wondgenezing en principes van handtraining. Al onze handtherapeuten hebben ervaring met het behandelen van veel verschillende handklachten. Samen we zullen onderzoeken De beste oplossing voor uw probleem. Bij ernstig handletsel of complexe verwondingen hebben wij korte lijnen met een traumachirurg of plastisch chirurg. Wij zetten ons in voor het verminderen van uw handprobleem en pijnverlichting.” Kortom: u bent van harte welkom voor alle pijntjes van uw vingertoppen tot uw elleboog.

READ  Hindia Belanda diperingati di seluruh negeri, putri Westerling berbicara di Amsterdam
Een handtherapeut stelt voor uw specifieke klacht een persoonlijk behandelplan op.

Kleine klachten worden onderschat

Heb je regelmatig last van polsklachten door thuiswerken? Misschien hang je om met een bende en besteed je je bijbaan in de horeca uit. Of heb je ooit in je vinger gesneden en heb je er soms nog steeds last van. Het belang van alarm slaan wordt bij dit soort handklachten onderschat. “Het zijn deze kleine problemen die belangrijk zijn om aan te pakken omdat ze erger kunnen worden. Dan zijn er de complexe problemen van het lange behandelingsproces. Terwijl het hele probleem in de eerste plaats kan worden opgelost.” Vraag dus gerust hulp bij kleine klachten. Drie dagen lijkt hier een goede basis te zijn. “De impact van handklachten op je leven wordt vaak onderschat. Jammer, want wat je beroep ook is, je handen zullen waarschijnlijk moeten werken.”

Vele specialiteiten onder één dak

Het team van Handtherapie.net in Arnhem bestaat uit: Diverse specialisten. Een handtherapeut kan een spalk maken en plaatsen. Geweldig als tijdelijke oplossing voor pijnverlichting. Ook is er regelmatig een orthopedisch technicus aanwezig om een ​​permanente beugel te maken. Door deze samenwerking kan het behandelplan op ieders conditie worden afgestemd. Zelfs een osteoporose behandelplan is mogelijk. “In 95% van de gevallen kunnen we de pijn verminderen.”

Betaald door de zorgverzekeraar

Geld zou geen rol moeten spelen als het om uw gezondheid gaat. Handtherapeutische behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Hoeveel vergoede behandelingen verschillen, informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar.

U vindt Handtherapie.net in een prachtig nieuw pand aan de Oldenbarneveldtstraat 85a. Bel of mail voor advies En maak een afspraak.

READ  Bepergian ke destinasi cerah pada musim dingin ini bersama Emirates