BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Is het niet dom om de stands en gymzalen gesloten te houden, of is Remy Pongaski gek?

Foto door Ivo van der Bent

Een ogenblikje, gewoon gezond verstand.

Als we het er allemaal over eens zijn dat Nederland baat heeft bij een gezonde bevolking, en als we allemaal kunnen zien dat als het weer goed is, iedereen massaal op pad gaat, zonder toezicht, overvol, holladige, met alle risico’s van dien, dan is het nog steeds maar een oliekoekoek om terrassen te houden en sportscholen lange tijd dicht, of is Remy gek?

Met dat script in zijn hoofd herhaald, keek de voormalig kickbokskampioen deze week naar de persconferentie van Rutte & co. Nee, hij knarst niet met zijn tanden, en niet omdat hij zo nodig (nou ja, ook) naar het balkon wil maar vooral omdat hij twee sportscholen heeft, een in Elmer en de ander in Hilversum, dingen afgezien van een beetje knutselen in de marge – met twee zakken bokszakken bij min tien, en echt gelukkig, “ik haat de kou” – sinds 15 december. Nu was het nieuws dat mensen tot 27 jaar weer konden sporten, zij het met beperkingen, maar dan denkt Remy: ja, hoe zit het met de algehele gezondheid? Remy: Lopen de ouderen niet in het bijzonder risico? Je weet wat het is, en blijft maar denken: Oké, nog drie weken, het komt wel goed, maar het zou niet eeuwig moeten duren. En dus was hij dinsdagavond een beetje teleurgesteld voor de tv, ook vanwege de onenigheid die onvermijdelijk zal ontstaan ​​tussen ondernemers. Waarom een ​​kapper die dat niet is? Remy: “Het zouden allemaal knappe koppen zijn bij het RIVM, maar dat zouden ze mij niet uitleggen.”

READ  "Jalan kaki singkat tidak lagi terasa seperti tugas"

Het is goed dat hij een 4-jarige dochter heeft, Skye.

4-jarigen hebben geen boodschap om met respectabele heren op televisie te praten, laat staan ​​fronsende ouders, dus Remy en vriendin Renate (37), dochter Skye and Sons Dean (11) en Cash (17) gaan naar Nordweckerhot Beach voor de beste frisse lucht. IJsje aan de kant, relaxen, spelen, een beetje zwaaien, neuken, met al die vrolijke grappen en zon op zijn hoofd, Remy had het ineens koud voorin, in alle opzichten. Nog drie weken dacht hij dat hij zijn jas zou uittrekken en aantrekken.