BALICITIZEN

Ikuti perkembangan terkini Indonesia di lapangan dengan berita berbasis fakta PosPapusa, cuplikan video eksklusif, foto, dan peta terbaru.

Ke’Asia Hall blijft zijn naam toevoegen aan de recordboeken in Nederland

Nederland – De kleine Ke’Asia-zaal in Nederland zal zich dit weekend bij veel van zijn collega’s in de regionale atletiek voegen met de kans om naar de staat te gaan.

De hal is gekwalificeerd voor vier gebieden: de 100 meter, de 200 meter, het hinkstapspringen en de 4×200 estafette.

Allie Chromette, een racebaancoach in Nederland, zei dat Hole een van de beste berenporten is die ik in de afgelopen vijf jaar op de show heb gezien.

“Vanuit het standpunt van het circuit hebben we nog nooit een veelzijdig persoon zoals zij gehad”, zei Chromette. “We kunnen het gooien op een 4×400 of een kwart open en het kan waarschijnlijk 60 lopen. Het is gewoon een goede atleet en het is competitief.”

Hall, die een atleet was voor twee sporten, liet basketbal vallen om zich op de baan te concentreren.

Ze zei: “Ik hou van werken.” “Ik ren de baan sinds ik in de vierde klas zat.”

Het kleine meisje liep 25,9 in 200 en brak vorig jaar het record. Ze was ook de omroeper van het 4 × 200 estafetteteam dat 1: 45.75 reed en daarmee het eerstejaarsrecord van Hall School brak.

Bij hinkstapspringen was Hole 37’7,5 “. Het schoolrecord is 37’11,75” uit 1997. De 100 meter junior sprinttijd was 12,61 verwijderd van het schoolrecord van 12,49.

‘Ik voel me echt goed’, zei Hall. “Ik ben erg wreed tegen mezelf, dus ik heb het gevoel dat ik het beter kan doen.”

Chromette zei dat het concurrentievermogen van Hall haar sterkste bezit is.

READ  Roeiers naar de finale: Olympische Spelen Dag 5 Overzicht - Andere sporten

“Je moet begrijpen dat we op weg zijn om de beste persoonlijke resultaten te behalen”, aldus de coach. “We proberen haar te laten beseffen dat ze met zichzelf moet concurreren en niet met iemand anders.”

Hall zei dat het hinkstapspringen de beste gebeurtenis voor haar was.

‘Daar werk ik heel hard aan’, zei ze. “Met mijn coach zorg je ervoor dat het goed met me gaat.”

De Nederlandse baanploeg bestond dit jaar uit meerdere mannen uit de lagere klasse. Het 4 × 200 estafetteteam bestaat uit drie eerstejaars.

“Door contact op te nemen met drie nieuwe studenten, heeft hij (Hall) veel geholpen door ervoor te zorgen dat ze hun mond sloten in grote competities zoals die we hebben voorbereid met lokale spelers,” zei Chromette. “Iedereen is snel, vooral bij ons in de buurt. We hebben in het verleden een klein beetje meegemaakt waar de leveringen zullen komen en iedereen komt naar voren en gaat mee. Het helpt om dat bij te houden.”

Hall zei dat dit seizoen het beste van haar carrière was.

“Ik denk dat dit seizoen een onvergetelijke herinnering voor me zal zijn”, zei ze. “Ik heb dit jaar veel meegemaakt. Ik wist niet dat ik naar de top zou klimmen zoals ik deed. Ik heb goed gewerkt dankzij God. Het is zeker iets om te onthouden.”

Chromite gelooft dat Hall in de nabije toekomst veel heeft om naar uit te kijken.

“Het is een beetje ongepast vanuit het oogpunt van uithoudingsvermogen dit seizoen”, zei Chromette Overhall. “We hebben geprobeerd te werken waar we haar geen vijf evenementen in één vergadering lieten doen totdat ze dat moest doen. Ze weet nu dat wanneer ze niet meer in haar normale vorm is, ze niet zal zijn waar ze wil zijn. veel in haar eerste jaar, in het jaar. Daarna., Je zult zien hoeveel records het kan breken.

READ  "Sportuitrusting in Houghton plaatsen tegen obesitas" | Nieuws